Cassenz Donzen Dekbed LUX 4 Seizoenen

Vanaf € 549,00 € 349,00

Stel dit product zelf samen
  Het Lux 4 seizoenen dekbed van Cassez, is gevuld met 90% Europese ganzendons en 10%  veertjes. Dit dubbele dekbed zorgt elk seizoen voor het perfecte slaapklimaat. Warme zomernachten? Gebruik het zomerdekbed. Lente/Herfst? Gebruik het Spring/Fall dekbed. Koude winter of een echte koukleum ? Koppel beide dekbedden dan aan elkaar.
  Een donzen dekbed voelt zacht en licht aan. Dons is een natuurlijke vulling dat zeer goed warmte kan reguleren. Doordat er lucht tussen de dons blijft zitten, wordt deze opgewarmd door jouw lichaamswarmte. Daarnaast geeft het te veel aan warmte ook weer snel af. Dons heeft zeer goede isolerende en vochtregulerende eigenschappen. De hoeveelheid dons in dit dekbed zorgt voor een comfortabel en constant slaapklimaat.

  Specificaties

  Merk: Cassenz
  Artikel: Lux Dekbed
  Materiaal: 90% Europese Ganzendons - klasse 1 | 10% Ganzenveren
  Tijk: 100% Katoenen Batist Tijk
  Uitvoering: 4-seizoenen
  Wasbaar: 60 graden en in de droger
  Vulgewicht 140x220 cm: Voor- najaarsdeel: 550 gram | Zomerdeel: 290 gram
  Vulgewicht 240x220 cm: Voor- najaarsdeel: 950 gram | Zomerdeel: 490 gram
  Bevestiging: Koppelknoopjes (die er ook volledig af kunnen)
  Levertijd: 1-2 werkdagen
  Overige Specificaties
  Alle Cassenz dekbedden zijn standaard voorzien van een koppeling om dekbedden bij elkaar te voegen.

  Uw keuze voor het juiste dekbed is voornamelijk afhankelijk van uw warmtebehoefte. Vraag uzelf af of u het snel koud of juist eerder te warm heeft in bed. U kunt kiezen voor een dik dekbed voor de winter en een dun dekbed voor de zomer of een combinatie van een zomer- en een voor- en najaarsdekbed (het 4-seizoenen dekbed). Heeft u last van allergieën? Let in dat geval ook goed op de materialen waarvan het dekbed is gemaakt.
  Onderhoud
  Om uw matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden adviseren wij u om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op. Om uw bed zo goed mogelijk te ventileren adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw matras en de onderzijde van uw dekbed het opgenomen vocht weer afstaan.