Castella Wega Hoofdkussen Dons

Vanaf € 139,00

Stel dit product zelf samen

  Castella Wega Dons


  Het Castella Wega hoofdkussen is een heerlijk zacht en soepel donzen hoofdkussen dat gevuld is met 60% witte Europese eenden dons en 40% eenden veertjes. Eén zijde van het kussen is voorzien van 'Cool Touch' voor een betere vochtregulatie. Ook heeft het kussen een schoudercontour voor een goede aansluiting op de nek. Het hoofdkussen is ook geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie.

  Specificaties

  Hardheid: Zacht, medium en stevig.
  Geschikt voor: Rugslapers en zijslapers , voornamelijk met smalle/brede schouders.
  Afmeting: 60 cm breed, 60 cm lang.
  Materiaal: 60% eendendons en 40% eendenveertjes.
  Tijk: 50% bamboe/50%katoen, èèn zijde voorizen van Cool Touch.
  Vormvast: Nee, is wat zachter en soepeler hoofdkussen.
  Wasbaar: Nee, wel het advies om het kussen regelmatig op te schudden en te laten luchten.
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Overige specificaties
  Castella is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in de productie van voornamelijk donzen en synthetische dekbedden en hoofdkussens. Van het wassen van de veren en het dons tot het vullen van de dekbedden en hoofdkussens, alle stappen in het productieproces vinden plaats in Nederland. Castella zorgt ervoor dat het gehele productieproces wordt uitgevoerd volgens strenge Europese normen die ten goede komen van de kwaliteit. Hierdoor bent u dus verzekerd van een dekbed of hoofdkussen van hoge kwaliteit.
  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.
  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.

  Bijbehorende producten