Ducky Dons - Lekker Lui Lezen kussen

Scherpste prijs van NL

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Ducky Dons - Lekker Lui Lezen Kussen

Het Lekker Lui Lezen kussen van Ducky Dons is zeer geschikt om te lezen op bed of om T.V. te kijken in bed. Een lekker stevig kussen, je kunt dit uitbreiden met een wasbare hoes in 3 kleuren.

Bestel dit kussen en geniet 1 werkdag later van het comfort van een verstelbaar bed zonder daarvoor de uitgaven te doen.

Kussen type

Comfort Kussen

Vulling

zachte slaapbolletjes en latex sticks

Vulgewicht

ca. 750 gram

Materiaal Hoes

100% Katoen

Navulbaar

Ja

Anti Allergisch

Ja

Wasvoorschrift

Wasbaar op 40 °C en droogtrommelbestendig

Fabrieksgarantie

2 jaar

Levertijd

1 werkdag

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Ducky Dons - Lekker Lui Lezen kussen wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Ducky Dons - Lekker Lui Lezen kussen stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Ducky Dons - Lekker Lui Lezen kussen in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »