HML Bedding

HML Bedding Topper Vivace

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

 

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

HML Bedding Topper Vivace

De HML bedding topper Vivace is ideaal om de naad tussen twee matrassen te overbruggen en daarnaast ook het comfort nog eens flink te verhogen. Deze topper heeft een ministrech pocket kern. Dit zorgt voor een perfecte aansluiting aan het lichaam en voor superieure ventilatie. De HML Bedding Vivace topper is leverbaar met 3 verschillende afdeklagen Hr (high resilience foam), VS (visco-elastisch foam), Lx (latex)

 

Hoogte:

10 cm

Kern: mini strech-pockets
Tijk:afritsbaar en wasbaar op maximaal 60 graden
Levertijd:10 - 25 werkdagen
Split:mogelijk

 


Geschikt voor op alle matrassen.

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw HML Bedding Topper Vivace wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over HML Bedding Topper Vivace stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk HML Bedding Topper Vivace in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »