HML Bedding Topper Vivace

Vanaf € 690,00


 

Stel dit product zelf samen

  HML Bedding Topper Vivace


  Het HML topmatras Vivace is een topper is een luxe matrastopper met mini stretch-pockets die de oppervlaktedruk naar een absoluut minimum brengen. Afgedekt met HR (high resilience) foam

  Of je kan kiezen voor een ESF ( Enduring Soft Flex).  Dit materiaal garandeert een langdurige flexibele en soepele ondersteuning. Ook is het materiaal zeer luchtdoorlatend.

  Ideaal voor mensen die een druk verlagend ligcomfort zoeken, in combinatie met perfecte ventilatie.

  De tijk (hoes) is voorzien van de blends Lyocell (vezel op natuurlijke basis) en Silverness (anti-bacterieel).


  Maatwerk

  Aanpassing in breedte of lengte mogelijk tot 5 cm meer of minder ten opzichte van de standaard afmeting. Optioneel leverbaar met een duo-koppelrits: deze zorgt voor een verbinding tussen 2 toppers, zodat deze niet van elkaar kunnen schuiven en tegelijkertijd individueel bruikbaar zijn.

  Daarnaast optioneel leverbaar als split-uitvoering. Hierbij wordt de topper voorzien van een inkeping aan de bovenzijde, zodat deze bruikbaar is op een verstelbaar bed.

  Specificaties

  Hardheid: Medium/ Firm.
  Materiaal Tijk: Blends Lyocell (vezel op natuurlijke basis) en Silverness (antibacterieel).
  Materiaal Kern: Mini stretch-pockets Afgedekt met HR (high resilience) foam.
  Hoogte: 10 cm.
  Wasbare Tijk: Ja, afritsbaar en te wassen op maximaal 40 graden.
  Levertijd: 3 - 5 weken.
  Advies

  Topmatras


  Een topper, of topmatras, is een lager matras dat je bovenop je boxspring matras legt en zorgt ervoor dat je comfortabel ligt. Een boxspring bestaat namelijk uit meerdere lagen. Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een matras. Dat matras kun je laten stofferen of je houdt ‘m wit. Als je ervoor kiest om je matras mee te stofferen (een echt boxspring matras) dan komt daarbovenop nog een topper. Uiteraard kan deze ook op een wit matras gelegd worden.
  Een topper zorgt er niet voor dat de kuilvorming hiermee verdwijnt.
  Het matras van jouw boxspring bepaalt de ondersteuning voor jouw lichaam en de topper zorgt voor een fijn liggevoel. Alle HML topmatrassen zijn verkrijgbaar in alle afmetingen en geschikt voor alle bedden/boxsprings.

  Onderhoud
  Allereerst is het belangrijk om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze zijn speciaal voor de topper gemaakt zodat de hoeken niet omhoog gaan krullen.
  Om uw topper verder zo fris mogelijk te houden, is het advies om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van de topper en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen. Ook is het advies om uw topper regelmatig te keren en draaien.

  Het is verstandig om je topper na 5 à 7 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je topper onhygiënisch wordt.