Nu 50% korting

M line Cool Motion 4 matras

Vanaf € 1.299,00 € 974,25

Stel dit product zelf samen

  M Line 4 Cool Motion matras


  De toplaag bij de M line Cool motion 4 zorgt ervoor dat uw lichaam ondersteund wordt door de speciale en unieke insnijdingen per lichaamszone. De unieke Mline Clima Support laag tussen de kern en de toplaag zorgt voor een optimale ventilatie. Het M line matras heeft een hoogte van 22cm.
  De hoogwaardige materialen van het M line 4 matras zorgen voor een ongekend ligcomfort. De open celstructuur met HCC®-technologie, de luchtkanalen en de Soft&Fresh®-tijk zorgen voor een goede ventilatie en hygiëne tijdens uw slaap op het M line cool motion 4 matras.
  M line matrassen zijn genummerd van 1 tot en met 8. Deze worden opgedeeld in setjes van 4. Per set gaat het om hetzelfde Mline matras alleen is het oneven nummer het zachtste matras en is het even nummer een stevigere uitvoering. De M line Cool Motion 4 is door de "firm" toplaag steviger dan de Cool Motion 3.


  Specificaties

  Matras hardheden: Cool Motion 3: zachte uitvoering / Cool Motion 4: stevige uitvoering
  Matras kern: Geprofileerd HR schuim, Clima support
  Matras afdeklaag: Visco-elastisch schuim (niet geprofileerd)
  Aantal comfortzones: 7 comfortzones
  Tijk afritsbaar: Ja
  Tijk wasbaar: Ja op 60 graden wasbaar
  Anti-allergisch: Ja
  Hoogte: 22 cm
  Breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200
  Lengte: 190, 200, 210, 220
  Overige specificaties
  Ventilatie: Matig door het traagschuim
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja
  Omruilgarantie: 100 dagen € 60,00
  Garantie: 10 jaar, 5 jaar volledig, daarna afbouwend .

  Pluspunten:
  + Basis ondersteuning
  + Basis ventilatie
  + Basis drukverdeling

  Onderhoud
  Een Mline 4 matras is een goed ventilerend matras. De matrassen zijn zo opgebouwd vanaf de bodem tot de luxe tijk van het M line matras, waardoor deze niet meer gedraaid hoeft te worden. Alle Mline matrassen lenen zich uitstekend voor het gebruik in een complete Mline bed/ boxspring combinatie.

  Om uw matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het M line Cool Motion 4 matras en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen.
  Het is verstandig om je matras na 7 à 10 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je matras onhygiënisch wordt.