M line Iconic 7 matras

Vanaf € 1.599,00

Stel dit product zelf samen
  M line Iconic Legend 7 matras
  De M line Iconic 7 is de legende onder de Iconic matrassen en te testen in winkel Schijndel.  Door een pocketveer toe te voegen aan de contour support laag zijn de allernieuwste technieken op slaapgebied verwerkt in deze klassieker. Het resultaat? Een dynamisch M line matras dat met de vijf volledig op elkaar afgestemde lagen zijn ergonomische eigenschappen behoudt.

  Het M line matras Iconic 7 heeft een 
  hoogte van 26 cm. Door het gebruik van latex met verschillende hard- en dichtheden is het onderscheid tussen soepel en stevig goed voelbaar. De M line Iconic Legend 7 beschikt over een zachtere toplaag dan de M line Iconic 8In de basis van dit Mline matras is de Contour Support laag voorzien van een gezoneerde mini-pocketveer. Hierdoor geeft het matras een dynamische ondersteuning op de zones van uw lichaam zoals schouders en heupen.

  Door de open kern van het verenpakket neemt 
  ook de actieve ventilatie in het M line Iconic matras 7 toe en droogt het M line matras sneller gedurende de dag. Hierdoor zal huisstofmijt zich minder goed kunnen nestelen en krijgen ook  bacteriën minder snel de kans om zich te  ontwikkelen.

  De opbouw van verschillende lagen zorgt voor zes verschillende  M line Iconic matrassen die elkaar opvolgen in mate van comfort.

  Specificaties

  Matras hardheden: Iconic Legend 7 (soepel) / Iconic Legend 8 (stevig)
  Matras materiaal: Talalay latex, Koudschuim
  Tijk afritsbaar en wasbaar: Ja op 60 graden wasbaar
  Anti-allergisch: ja
  Hoogte: 26 cm
  Lengte: 200, 210, 220
  Geschikt voor verstelbare bodems: ja
  Omruilgarantie / garantie: 100 dagen € 60,00 / 10 jaar, 5 jaar volledig daarna afbouwend
  Advies
  Op een M line Iconic 7 matras slaapt u heerlijk comfortabel. Het M line matras heeft verschillende comfortzones in zowel de luxe afdeklaag als in de pocketveringkern. De zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen er samen met de comfortzones voor dat uw lichaam op de juiste plekken ondersteund wordt, en uw schouders en heupen precies voldoende kunnen ‘wegzakken’ in het M line matras Iconic 7. Zo vormt het M line matras zich optimaal naar uw contouren waardoor u heerlijk ligt en sneller in slaap valt.
  Onderhoud
  Een M line Iconic 7 matras is een goed ventilerend matras. De matrassen zijn zo opgebouwd vanaf de bodem tot de luxe tijk van het Iconic 7matras, waardoor deze niet meer gedraaid hoeft te worden. Alle M line matrassen lenen zich uitstekend voor het gebruik in een compleet M line bed/ boxspring combinatie. Dit Iconic 7 matras van M line is voorzien van de unieke DPPS (Dynamic Progressive Pocket Springs) veren waardoor het keren en draaien tijdens uw slaap soepeler gaat.
  Om uw M line Iconic 7 matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het M line matras en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen.

  Het is verstandig om uw matras na 7 à 10 jaar te vervangen. Zo zorgt u er namelijk niet alleen voor dat uw lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkomt u ook dat uw M line Iconic 7 matras onhygiënisch wordt.