M line Iconic 8 matras

Vanaf € 1.399,00

Stel dit product zelf samen
  M line Iconic Legend 8 matras

  De Iconic Legend is de legende onder de Iconic matrassen en te testen in winkel Schijndel. Door een pocketveer toe te voegen aan de Contour Support laag zijn de allernieuwste technieken op slaapgebied verwerkt in deze klassieker. Het resultaat? Een dynamisch matras dat met de vijf volledig op elkaar afgestemde lagen zijn ergonomische eigenschappen behoud. Het matras heeft een hoogte van 26 cm. Door het gebruik van latex met verschillende hard- en dichtheden is het onderscheid tussen soepel en stevig goed voelbaar. De Iconic Legend 8 beschikt over een stevigere toplaag dan de Legend 7. In de basis van dit matras is de Contour Support laag voorzien van een gezoneerde mini-pocketveer. Hierdoor geeft het matras een dynamische ondersteuning op de zones van je lichaam die meer uitsteken. Door de open kern van het verenpakket neemt ook de actieve ventilatie in het matras toe en droogt het matras sneller gedurende de dag. Hierdoor zal huisstofmijt zich minder goed kunnen nestelen en krijgen ook bacteriën minder de kans om zich te ontwikkelen.

  Specificaties

  Merk: M line
  Hoogte : 26 cm
  Matras afdeklaag: Talalay Latex
  Tijk afritsbaar: Ja
  Tijk wasbaar: Ja
  Omruilgarantie: 100 dagen na levering
  Advies
  Op een Mline Iconic Matras slaap je heerlijk comfortabel. Het matras heeft verschillende comfortzones in zowel de luxe afdeklaag als in de pocketveringkern. De zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen er samen met de comfortzones voor dat je lichaam op de juiste plekken ondersteund wordt, en je schouders en heupen precies voldoende kunnen ‘wegzakken’ in de matras. Zo vormt de matras zich optimaal naar jouw contouren waardoor je heerlijk ligt en sneller in slaap valt.
  Onderhoud
  Een Mline matras is een goed ventilerend matras. De matrassen zijn zo opgebouwd vanaf de bodem tot de luxe tijk van het matras, waardoor deze niet meer gedraaid hoeft te worden. Alle Mline matrassen lenen zich uitstekend voor het gebruik in een complete Mline bed/ boxspring combinatie.
  Dit matras van Mline is voorzien van de unieke DPPS (Dynamic Progressive Pocket Springs) veren waardoor het keren en draaien tijdens uw slaap soepeler gaat.
  Om uw matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het matras en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen.
  Het is verstandig om je matras na 7 à 10 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je matras onhygiënisch wordt.