Pullman Silverline Master Matras

Vanaf € 1.149,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Silverline Master Matras


  De Silverline Master matrassen zijn voorzien van een gezoneerd InSide Pocketinterieur met nageharde veren. Afgedekt met een latex comfortlaag en een jute drukverdeler. Alle Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity®; een behandeling met probiotica op een natuurlijke wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.
  De Silverline Master heeft een inside pocketvering waardoor u een nauwkeurige ondersteuning ervaart. Met de inside pocket creëert u uw eigen zones. Voor een soepele schouderzone zijn de inside pocketveren om en om geplaatst. Ter vergelijking met de Silverline Allure ervaart u bij de Silverline Master iets meer comfort door het gebruik van de latex afdeklaag.
  Het matras is voorzien van een stretchtijk die ambachtelijk wordt genopt, dit geeft een fijn en luxe comfort. Alle matrassen van Pullman zijn keerbaar. Door uw matras regelmatig te keren verlengt u de levensduur van uw matras omdat u zo iedere pocketveer in uw matras beslaapt.

  Specificaties

  Matras hardheden: Standard en firm
  Matras kern: Inside pocketveer elektro thermisch nagehard
  Matras afdeklaag: Latex met jute drukverdeler
  Aantal comfortzones: U maakt eigen comfortzones door de inside pocketveer
  Tijk afritsbaar: Nee
  Tijk wasbaar: Nee
  Anti-allergisch: Optioneel
  Hoogte: Ca. 24 cm
  Breedte: 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180
  Lengte: 200, 210, 220
  Overige specificaties
  Ventilatie: Ja, matras is voorzien van ventilatierooster 
  Handvatten: Ja, horizontaal
  Maximale belasting: Standaard t/m 80kg, Firm 70 t/m 100kg
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja
  Omruilgarantie: Ja, 60 dagen € 85,00
  Garantie: 5 jaar volledig
  Optioneel: Als anti-allergische uitvoering leverbaar

  Pluspunten: 
  + Uitstekend comfort door aanpassend vermogen
  + Matras past zich aan, aan de persoon
  + Stabiel en comfortabel liggen
  + Nederlands product

  Vraag en antwoord
  Garantie

  Pullman geeft op hun Silverline matrassen 5 jaar volledige garantie. Contourvorming valt niet onder deze garantie. Pullman verstaat een hoogteverlies van maximaal 1.5cm na 1 jaar en een hoogteverlies van maximaal 2cm, na 5 jaar onder contourvorming.

  Onderhoud van het matras

  Het is verstandig om uw Pullman matras in de eerste 3 maanden iedere twee weken te keren en te draaien. Dit zorgt ervoor dat u alle veren optimaal belast en het matras zich het snelste aanpast aan uw lichaam. Na deze 3 maanden is het voldoende om uw matras iedere 2 maanden te keren en te draaien. Door het gebruik van de probiotica wordt er afgeraden om uw matras te stofzuigen. Wanneer u dit doet zal de werking van de probiotica vermindert worden en minder lang meegaan. Daarnaast is het van belang uw matras goed tegen vocht te beschermen. Dit kan het beste door het gebruik van een goede molton en een hoeslaken.

  Hoe zijn de pocketveren van de Silverline matrassen opgebouwd?

  De Silverline Allure, Master en Royal zijn samengesteld met een Inside pocketveerinterieur. Dit wil zeggen dat er een veer in een veer is verpakt in een zakje. De buitenste veer steekt 2cm boven de binnenste veer uit. Dit wordt geactiveerd als u er op gaat liggen of zitten. Hierdoor creëert u een stabiele ligging waarbij u uw eigen zones creëert.

  Kan ik mijn Pullman Silverline Master op een elektrische bodem gebruiken?

  Ja, alle matrassen van Pullman zijn geschikt voor het gebruik op een elektrisch verstelbare bedbodem. Door het gebruik van thermisch nageharde pocketveren ontstaan er geen problemen met het matras door het gebruik van een elektrische bed bodem.

  Ik ben een zijslaper, is dit een goed matras?

  Doordat de Inside pocketveer en een soepele schouderzone creëert u bij de schouders als zijslaper minder druk.