Pullman Silverline Master Matras

Vanaf € 1.199,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Silverline Master Matras


  De Silverline Master matrassen zijn voorzien van een gezoneerd InSide Pocketinterieur met nageharde veren. Afgedekt met een latex comfortlaag en een jute drukverdeler. Alle Pullman Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity®; een behandeling met probiotica op een natuurlijke wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.
  De Pullman Silverline Master matras heeft een inside pocketvering waardoor u een nauwkeurige ondersteuning ervaart. Met de inside pocket creëert u uw eigen zones. Voor een soepele schouderzone zijn de inside pocketveren om en om geplaatst. Ter vergelijking met de Silverline Allure ervaart u bij de Pullman Silverline Master iets meer comfort door het gebruik van de latex afdeklaag.
  Het Pullman matras is voorzien van een stretchtijk die ambachtelijk wordt genopt, dit geeft een fijn en luxe comfort. Alle matrassen van Pullman zijn keerbaar. Door uw Pullman Master matras regelmatig te keren verlengt u de levensduur van uw Pullman matras omdat u zo iedere pocketveer in uw Pullman matras beslaapt.

  Specificaties

  Matras hardheden: Standard en firm
  Matras kern: Inside pocketveer elektro thermisch nagehard
  Matras afdeklaag: Latex met jute drukverdeler
  Aantal comfortzones: U maakt eigen comfortzones door de inside pocketveer
  Tijk afritsbaar: Nee
  Tijk wasbaar: Nee
  Anti-allergisch: Optioneel
  Hoogte: Ca. 24 cm
  Breedte: 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180
  Lengte: 200, 210, 220
  Overige specificaties
  Ventilatie: Ja, matras is voorzien van ventilatierooster 
  Handvatten: Ja, horizontaal
  Maximale belasting: Standaard t/m 80kg, Firm 70 t/m 100kg
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja
  Omruilgarantie: Ja, 60 dagen € 85,00
  Garantie: 5 jaar volledig
  Optioneel: Als anti-allergische uitvoering leverbaar

  Pluspunten: 
  + Uitstekend comfort door aanpassend vermogen
  + Matras past zich aan, aan de persoon
  + Stabiel en comfortabel liggen
  + Nederlands product

  Vraag en antwoord
  Garantie

  Pullman geeft op hun Silverline matrassen 5 jaar volledige garantie. Contourvorming valt niet onder deze garantie. Pullman verstaat een hoogteverlies van maximaal 1.5cm na 1 jaar en een hoogteverlies van maximaal 2cm, na 5 jaar onder contourvorming.

  Onderhoud van het Pullman Master matras

  Het is verstandig om uw Pullman Master matras in de eerste 3 maanden iedere twee weken te keren en te draaien. Dit zorgt ervoor dat u alle veren optimaal belast en het Pullman matras zich het snelste aanpast aan uw lichaam. Na deze 3 maanden is het voldoende om uw Pullman Master matras iedere 2 maanden te keren en te draaien. Door het gebruik van de probiotica wordt er afgeraden om uw Pullman matras te stofzuigen. Wanneer u dit doet zal de werking van de probiotica vermindert worden en minder lang meegaan. Daarnaast is het van belang uw Pullman Master matras goed tegen vocht te beschermen. Dit kan het beste door het gebruik van een goede molton en een hoeslaken.

  Hoe zijn de pocketveren van de Silverline matrassen opgebouwd?

  De Silverline Allure, Master en Royal zijn samengesteld met een Inside pocketveerinterieur. Dit wil zeggen dat er een veer in een veer is verpakt in een zakje. De buitenste veer steekt 2cm boven de binnenste veer uit. Dit wordt geactiveerd als u er op gaat liggen of zitten. Hierdoor creëert u een stabiele ligging waarbij u uw eigen zones creëert.

  Kan ik mijn Pullman Silverline Master op een elektrische bodem gebruiken?

  Ja, alle matrassen van Pullman zijn geschikt voor het gebruik op een elektrisch verstelbare bedbodem. Door het gebruik van thermisch nageharde pocketveren ontstaan er geen problemen met het Pullman Master matras door het gebruik van een elektrische bed bodem.

  Ik ben een zijslaper, is dit een goed matras?

  Doordat de Inside pocketveer en een soepele schouderzone creëert u bij de schouders als zijslaper minder druk.

  Bijbehorende producten

  Pullman Boxspring Ottawa
  Pullman Boxspring Ottawa "Een moderne stoere boxspring.''De Pullman Boxspring Ottawa heeft een mooi stoer hoofdbord. De fijne afwerking van de vakverdeling van het hoofdbord geven dit model een nog luxere uitstraling. De hoogte van dit Ottawa hoofdbord is ca. 110 cm, ca.12 cm dik gemeten op het dikste punt van het hoofdbord. De breedte is gelijk aan het bestelde bed formaat. U kunt de Pullman boxspring Ottawa helemaal naar wens samenstellen. Kies zelf het model hoofdbord, topper, voetbord, het materiaal, de kleuren en accessoires. U zult merken dat een Pullman boxspring een ongekend luxe comfort geeft.Ieder onderdeel van een Pullman boxspring wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken met de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie en zekerheid van jarenlang plezier.Uiteraard is deze Pullman boxspring ook als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.

  Vanaf € 3.348,00

  Cinderella Blues 2.0 hoofdkussen
  Tijk: 100% supersoft perkal katoenVulling: 100% Ecodown, synthetische vezelVulgewicht: 1200 gram

  Vanaf € 44,95

  Texeler Dekbed Multikeus 120 gr/m2
  Dit hoogzomer dekbed is gevuld met 100% zuivere scheerwol in een perkal katoenen tijk. Het Texeler Multikeus 120gr/m² dekbed bestaat uit een dekbed dat gevuld is met 120gr/m² zuivere scheerwol. U kunt uw ideale dekbed samenstellen door het gebruik van de verschillende Multikeus varianten, welke u doormiddel van drukknopen aan elkaar kunt koppelen. Hierdoor kunt u uw eigen gewenste slaapklimaat creëren.Het hele jaar door lekker slapen op de juiste temperatuur. Texeler wol is een geweldig natuurproduct, op Texel ‘gerijpt’ door zon, zee en wind. De producten bieden het perfecte slaapcomfort: weldadig warm in de winter en ’s zomers lekker koel.Ademende wol. De unieke wolkwaliteit en de zorg die texeler besteed aan het uitkammen van wolvezels, zorgen voor een ademend luchtlaagje in de wol. De wol neemt hierdoor direct uw lichaamstemperatuur aan en kan tot wel 35% lichaamsvocht opnemen.

  Vanaf € 87,00

  Bella Donna Hoeslaken
  Bella Donna HoeslakensDeze speciale Jersey-Katoenen Bella Donna hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en voelt zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en een hoekhoogte van 40 cm. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger. 

  Vanaf € 59,95