Swissflex Versa 20 Geltex Inside

Vanaf € 1.060,00

Stel dit product zelf samen

  Swissflex Versa 20 Geltex inside


  De Swissflex matras versa 20 biedt u extra comfort. Door de twee centimeter meer GELTEX én een extra hardheidsgraad bent u verzekerd van een prettig ligcomfort. Dit fijne matras zorgt daarnaast ook voor een optimale vochtregulering en warmteregulering. Het matras heeft een dikte van 20 cm en is geschikt voor verschillende matrasdragers. De Swissflex matras versa 20 GELTEX inside, is zowel wat soepeler met een goede stevige ondersteuning. Een zacht maar stevig matras voor elke gewenste slaaphouding. Daarnaast beschikt dit fijne Swissflex matras over 7 ergonomische zones.


  Specificaties

  Matras hardheden: Soft en Firm te verkrijgen.
  Matras kern: GELTEX® inside en GOMTEX® inside.
  Matras hoogte: 20 cm, kernhoogte 18 cm.
  Aantal comfortzones: De ergonomische kern van de Versa 20 Geltex matras heeft een asymmetrische opbouw en heeft 7 verschillende zones. Elke zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel.
  Matras afdekkingslaag: Jerseyhoes.
  Matras hoes/tijk wasbaar: Ja wasbaar tot 50 graden.
  Welk type bodem: Lattenbodem, spiraalbodem, schotelbodem, boxsprings en vlavrobodems.
  Keerbaar: Ja horiontaal te keren.
  Warmte/vocht regulatie: Goed.
  Levertijd: 3 - 5 weken.
  Over ons
  Al meer dan 60 jaar staat Swissflex voor slimme bedsystemen van hoogwaardige kwaliteit – en dat 'Swiss made'. Bij onze bedframes, lattenbodems en matrassen is Zwitsers handwerk zichtbaar en vooral ook voelbaar. Technische kennis en het streven naar innovatie zijn kenmerkend voor Swissflex. Onze ambitie: individuele oplossingen voor uw slaapcomfort creëren. Functioneel, comfortabel en veelzijdig.

  Swissflex geeft wereldwijd de toon aan voor slaapoplossingen van hoogwaardige kwaliteit. De combinatie van fascinerende engineering en perfecte techniek zijn kenmerkend voor de bedsystemen, lattenbodems en matrassen uit Zwitserland.
  Onderhoud
  Om uw matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden adviseren wij u om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op.
  Om uw bed zo goed mogelijk te ventileren adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw matras en de onderzijde van uw dekbed het opgenomen vocht weer afstaan.
  Een matras gaat ongeveer tussen de 10 à 12 jaar mee. Ook uit hygiënisch oogpunt is het dan raadzaam om deze te wisselen.