Swissflex Versa 22 Natuurlatex

Vanaf € 1.490,00

Stel dit product zelf samen

  Swissflex Versa 22 Natuurlatex matras


   Swissflex Versa 22 Natuurlatex matras is de luxueuze uitvoering van de Swissflex natuurlatex matrassen. Deze 2 cm dikkere uitvoering beschikt tevens over een kern van natuurlatex (100%) met een uitstekende oppervlakteventilatie voor optimaal ligcomfort, een buitengewoon ademend vermogen en uitzonderlijke elasticiteit. Zeven symmetrisch geplaatste comfortzones zorgen voor een perfect gebalanceerde ondersteuning van elk lichaamsdeel.


  Natuurlatex

  Natuurlatex zorgt voor een betere ventilatie en aanpassing aan het lichaam. De Natuurlatex kern heeft ventilatiekanalen aan het oppervlak en zijventilatie door horizontale ontluchtingskanalen.


  Momenteel alléén nog maar te testen in onze winkel in Den Bosch.

  Specificaties

  Matras hardheden: Soft en Firm te verkrijgen.
  Matras kern: 100 % Natuurlatex.
  Matras hoogte: 22 cm.
  Aantal comfortzones: De ergonomische kern van de Versa 22 Natuurlatex matras heeft een asymmetrische opbouw en heeft 7 verschillende zones. Elke zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel.
  Matras afdekkingslaag: polyester hoes.
  Matras hoes/tijk wasbaar: Ja wasbaar tot 60 graden.
  Welk type bodem: Lattenbodem, spiraalbodem, schotelbodem, boxsprings en vlavrobodems.
  Keerbaar: Ja horiontaal te keren.
  Warmte/vocht regulatie: Goed. De Natuurlatex kern heeft ventilatiekanalen aan het oppervlak en zijventilatie door horizontale ontluchtingskanalen.
  Levertijd: 3 - 5 weken.
  Over ons
  Al meer dan 60 jaar staat Swissflex voor slimme bedsystemen van hoogwaardige kwaliteit – en dat 'Swiss made'. Bij onze bedframes, lattenbodems en matrassen is Zwitsers handwerk zichtbaar en vooral ook voelbaar. Technische kennis en het streven naar innovatie zijn kenmerkend voor Swissflex. Onze ambitie: individuele oplossingen voor uw slaapcomfort creëren. Functioneel, comfortabel en veelzijdig.
  Swissflex geeft wereldwijd de toon aan voor slaapoplossingen van hoogwaardige kwaliteit. De combinatie van fascinerende engineering en perfecte techniek zijn kenmerkend voor de bedsystemen, lattenbodems en matrassen uit Zwitserland.
  Onderhoud
  Om uw matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden adviseren wij u om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op.
  Om uw bed zo goed mogelijk te ventileren adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw matras en de onderzijde van uw dekbed het opgenomen vocht weer afstaan.
  Een matras gaat ongeveer tussen de 10 à 12 jaar mee. Ook uit hygiënisch oogpunt is het dan raadzaam om deze te wisselen.