Swissflex Versa 24 Geltex Inside

Vanaf € 1.720,00

Stel dit product zelf samen

  Swissflex Versa 24 Geltex inside


   Swissflex Versa 24 GELTEX matras is het perfecte steunmatras met een hemels ligcomfort. Het allround matras combineert GELTEX® met beproefde pocketveringkern en zet een nieuwe standaard op het gebied van puntelasticiteit. Voor een gezonde slaap en maximaal herstel!

  Ademend

  Over de hele Gomtex®-kern zitten dwarsprofileringen en lengteprofileringen verdeeld. De extra verticale boringen en zijdelingse boringen zorgen voor 3D ventilatie. Hierdoor heb je een ademend matras vanaf alle kanten. Daarnaast heeft de matras een zijdelingse tussenlaag voor stabiliteit en zijdelingse ventilatie van de pocketveringkern.

  Specificaties

  Matras hardheden: Soft en Firm te verkrijgen.
  Matras kern: GELTEX® inside en GOMTEX® inside.
  Matras hoogte: 24 cm.
  Aantal comfortzones: De ergonomische kern van de Versa 24 Geltex matras heeft een asymmetrische opbouw en heeft 7 verschillende zones. Elke zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel.
  Matras afdekkingslaag: Jerseyhoes.
  Matras hoes/tijk wasbaar: Ja wasbaar tot 50 graden.
  Welk type bodem: Lattenbodem, spiraalbodem, schotelbodem, boxsprings en vlavrobodems.
  Keerbaar: Ja horiontaal te keren.
  Warmte/vocht regulatie: Goed.
  Levertijd: 3 - 5 weken.
  Over ons
  Al meer dan 60 jaar staat Swissflex voor slimme bedsystemen van hoogwaardige kwaliteit – en dat 'Swiss made'. Bij onze bedframes, lattenbodems en matrassen is Zwitsers handwerk zichtbaar en vooral ook voelbaar. Technische kennis en het streven naar innovatie zijn kenmerkend voor Swissflex. Onze ambitie: individuele oplossingen voor uw slaapcomfort creëren. Functioneel, comfortabel en veelzijdig.
  Swissflex geeft wereldwijd de toon aan voor slaapoplossingen van hoogwaardige kwaliteit. De combinatie van fascinerende engineering en perfecte techniek zijn kenmerkend voor de bedsystemen, lattenbodems en matrassen uit Zwitserland.
  Onderhoud
  Om uw matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden adviseren wij u om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op.
  Om uw bed zo goed mogelijk te ventileren adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw matras en de onderzijde van uw dekbed het opgenomen vocht weer afstaan.
  Een matras gaat ongeveer tussen de 10 à 12 jaar mee. Ook uit hygiënisch oogpunt is het dan raadzaam om deze te wisselen.