Maxfurn Lennox Ledikant

Vanaf € 564,00

Stel dit product zelf samen

  Maxfurn Lennox Ledikant


  Dit stoere en eigentijdse ledikant is gemaakt van hoogwaardige materialen. Door het gebruik van o.a.. '' Lamulux'' voelt het als een echte houten ledikant. Maar is vervaardigd van het onderhoudsvrije Lamulux.
  De voordelen hiervan zijn een hogere hogere kras-, kleur-, slijt- en stootvastheid. Sterkere stootbestendigheid en eenvoudig te onderhouden.
  Het voelt aan als massief hout, doch kent geen houtwerking.
  Iedere bodem kan hierin worden geplaatst. Hetzelfde geldt voor de matrassen. Dit ledikant is al vanaf 90 x 200 cm te verkrijgen.
  Zo creëert u een uniek, persoonlijk bed, totaal naar eigen wens.

  Specificaties

  Hoogte hoofdbord: 100 cm vanaf de grond gemeten.
  Hoogte ledikant: 44 cm vanaf de grond gemeten.
  Breedte hoofdbord: 200 cm
  Levertijd: 8 - 10 weken.
  Over ons
  Als meubelfabrikant werkt Maxfurn continu aan een fris en eigentijds assortiment. De productlijnen worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Dit garandeert de hoogst mogelijke kwaliteit-prijsverhoudingen. Elke fase in het productieproces wordt nauwkeurig gevolgd door onze hun eigen kwaliteitscontroleurs. Ruim 30 jaar ervaring zorgt ervoor dat u kwaliteit voor langere termijn kiest!
  Onderhoud
  Om uw matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden adviseren wij u om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op. Om uw bed zo goed mogelijk te ventileren adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw matras en de onderzijde van uw dekbed het opgenomen vocht weer afstaan.