Pullman Boxspring Madison

Vanaf € 3.998,00

Stel dit product zelf samen
  Bent u opzoek naar een echte eyecatcher op uw slaapkamer dan is de Madison de boxspring voor u! Het is modern, heeft volume en is een blikvanger. De Pullman boxspring Madison is een samenstelling van de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Madison.

  Het hoofdbord Madison is in verschillende hoogtes en breedtes beschikbaar. Dit hangt af van het aantal gekozen blokken in het hoofdbord; 8, 14 of 20 blokken.

  U kunt uw boxspring helemaal naar wens samenstellen. Hierbij kiest u zelf de modellen zoals het hoofdbord, topper, voetbord, stof, poten. Verder kunt u uw Pullman boxspring
   nog uitbreiden met een in- uitstapverlichting, een hocker, bedlamp of een voetenbank.

  Matrassen van Pullman 
  zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. Uw pullman boxspring wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop, Nederland. Pullman Silverline matrassen bevatten een geavanceerd 7-zones pocketinterieur die zorgt voor de perfecte ondersteuning. Het pocketinterieur is afgedekt met een laag van comfortschuim en een flexibele drukverdeler, de stretch tijk zorgt voor nog meer comfort. Door de elektro-thermisch nageharde veren wordt kuilvorming voorkomen.

  Bij Pullman
   werken vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier. Uiteraard is deze Pullman boxspring ook als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.

  Specificaties

  Design: 92 stofsoorten in verschillende kleuren en structuren
  Comfort: Keuze uit verschillende toppers / Unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding / De afwerking van de matras is van hoog niveau door Damast en Stretch
  Gezond slapen: De tijk van de Goldline en Silverline zijn behandeld met een speciale coating / De probiotica zorgt op een natuurlijke wijze bij aan een blijvende hygiënische en frisse slaapomgeving
  Hardheden matras kiezen: Ja mogelijk, in standaard en firm
  Levertijd: 6 - 7 weken
  Hoofdbord: 10 soorten hoofdborden mogelijk
  Handgemaakt: Alle onderdelen van een Pullman bed worden met de hand gemaakt
  Accessoires: Private light, Hocker Terra Nova, Bedlampjes, diverse voetenbanken
  Advies
  De Pullman Madison is een hoogwaardige en elegante boxspring. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering- interieur. Al in 1865 creëerde George Mortimer Pullman zijn concept voor verende ondersteuning van bedden in treincoupes. Dit vormt tot vandaag de dag nog steeds de basis voor iedere Pullman boxspring. Daarboven op ligt een matras, dit kunt u laten stofferen of u houdt het bij een standaard wit matras.

  Als u ervoor kiest om uw Pullman matras 
  mee te stofferen (een echt boxspring matras) dan komt daarboven op nog een Pullman topper. De pocketvering in zowel de boxspring als het Pullman matras zorgen voor nog betere luchtcirculatie en geven de veren de juiste ondersteuning aan uw lichaam.
  Onderhoud
  Het wordt aangeraden uw Pullman boxspring niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water te vermijden. Het beste kunt u uw Pullman boxspring reinigen door het gebruik van een zachte borstel. Hierdoor heeft het stof van uw Pullman boxspring het minst te lijden.
  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijk ventilatie houdt u uw Pullman boxspring zo schoon en fris mogelijk. Dit betekent dat wij u adviseren geen matrasdek te gebruiken tussen uw Pullman matras en boxspring. Dit vermindert het ventilatievermogen.

  Garantie

  Bij Pullman zijn ze overtuigd van de kwaliteit van de bedden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk.