Pullman Silverline Comfort Topper Latex

Vanaf € 420,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Comfort Topper Silverline Latex


  Het Pullman topmatras Latex is soepel en comfortabel. Deze latex is opencellig van structuur. Daardoor is deze Pullman latextopper druk verlagend te noemen, met net een beetje meer luxe.

  Ideaal voor mensen die een zeer soepel ligcomfort zoeken, in combinatie met prima ventilatie.

  Leverbaar in diverse maten, eventueel met split te verkrijgen, voor een elektrische verstelbare boxspring/bed.

  Specificaties

  Hardheid: Medium/ Firm.
  Materiaal Tijk: Stretch met Sensity behandeling.
  Hoogte: Ca. 8 cm.
  Materiaal Kern: Latex.
  Wasbare Tijk: Nee niet mogelijk.
  Levertijd: 4 - 5 weken.
  Advies

  Pullman Topmatras

  Een Pullman topper, of topmatras, is een lager matras dat je bovenop je Pullman boxspring matras legt en zorgt ervoor dat je comfortabel ligt. Een Pullman boxspring bestaat namelijk uit meerdere lagen. Op het onderste gedeelte van een Pullman boxspring, de box, ligt een Pullman matras. Dat matras kun je laten stofferen of je houdt ‘m wit. Als je ervoor kiest om je matras mee te stofferen (een echt boxspring matras) dan komt daarbovenop nog een topper.
  Uiteraard kan deze ook op een (bestaand) wit Pullman matras gelegd worden. Het totale geheel zal dan wat soepeler aanvoelen.
  Het matras van jouw boxspring bepaalt de ondersteuning voor jouw lichaam en de Pullman Silverline Comfort topper zorgt voor een fijn liggevoel. Alle Pullman topmatrassen zijn verkrijgbaar in alle afmetingen en geschikt voor alle boxsprings.
  Onderhoud
  Allereerst is het belangrijk om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze zijn speciaal voor de topper gemaakt zodat de hoeken niet omhoog gaan krullen.
  Om uw Pullman Silverline Comfort topper Latex verder zo fris mogelijk te houden, is het advies om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van de Pullman Silverline Comfort topper en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen. Ook is het advies om uw Pullman topper regelmatig te keren en draaien.
  Het is verstandig om je Pullman Comfort topper Latex na 5 à 7 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je topper onhygiënisch wordt.

  Formesse Molton Stretch Piccola
  Formesse Stretch MoltonGeschikt voor alle topdekmatrassen. Extreem absorberende en zachte molton op natuurlijke katoenbasis. De Formesse Stretch molton zorgt voor een gezond slaapklimaat. De Formesse Stretch molton geeft u een verkwikkende nachtrust. Zweet wordt geabsorbeerd en tegelijkertijd werkt het katoen temperatuur compenserend. De Formesse Stretch molton is een werkzame bescherming van uw bed.Materiaal:   250 gr./m2 82% katoen, 18% polyesterAfmetingen:Zie configuratieLevertijd:         1-20 werkdagen  

  Vanaf € 49,50