Pullman

Pullman Silverline Comfort Topper Latex

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Pullman Comfort Topper Silverline Latex

Pullman Comfort Topper Silverline


De Pullman comfort topper silverline  is ideaal om de naad tussen twee matrassen te overbruggen en daarnaast ook het comfort nog eens flink te verhogen. Speciaal voor combinaties met een verstelbare boxspring kunt u de Pullman comfort topper bestellen met een split. De Pullman comfort topper silverline is bekleed met een elastische stretch met Sensity behandeling en doorstikt met een zacht en veerkrachtig Comfortfill.

 

Hoogte:

7 cm

Kern: Latex
Tijk:Elastische stretch
Levertijd:5 - 20 werkdagen
Uitvoering:       Vanaf 160 cm breedte ook een split variant verkrijgbaar

 


Geschikt voor op alle matrassen.

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Pullman Silverline Comfort Topper Latex wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Pullman Silverline Comfort Topper Latex stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Pullman Silverline Comfort Topper Latex in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »