Pullman Silverline Comfort Topper Latex

Vanaf € 450,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Topper Comfort Silverline Latex


  Het Pullman topmatras Latex is soepel en comfortabel. Deze latex heeft een open cel van structuur. Daardoor is deze Pullman latex topper druk verlagend te noemen, met net een beetje meer luxe. Ideaal voor mensen die een zeer soepel ligcomfort zoeken, in combinatie met een goede ventilatie. De topper silverline latex is leverbaar in diverse formaten en eventueel met split te verkrijgen. Zo is het matras geschikt voor een elektrische verstelbare boxspring.

  Specificaties

  Hardheid: Medium/ Firm.
  Materiaal Tijk: Stretch met Sensity behandeling.
  Hoogte: Ca. 8 cm.
  Materiaal Kern: Latex.
  Wasbare Tijk: Nee niet mogelijk.
  Levertijd: 4 - 5 weken.
  Advies

  Pullman Topmatras

  Een Pullman topper is een dunner matras dat u bovenop uw Pullman boxspring matras legt en deze zorgt ervoor dat u comfortabel ligt. Een Pullman boxspring bestaat namelijk uit meerdere lagen. Op het onderste gedeelte van een Pullman boxspring, de box, ligt een Pullman matras. Dat matras kunt u laten stofferen of u kiest voor een standaard matras. Als u ervoor kiest om uw matras mee te stofferen dan komt daarbovenop nog een topper. Uiteraard kan deze ook op een Pullman matras gelegd worden. Het totale geheel zal dan wat soepeler aanvoelen.

  Het matras van uw boxspring bepaalt de ondersteuning voor uw lichaam en de Pullman Silverline Comfort topper zorgt voor een fijn liggevoel. Alle 
  Pullman topmatrassen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en geschikt voor alle boxsprings.
  Onderhoud
  Allereerst is het belangrijk om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze zijn speciaal voor de topper gemaakt zodat de hoeken niet omhoog gaan krullen.
  Om uw Pullman Silverline Comfort topper Latex verder zo fris mogelijk te houden, is het advies om uw dekbed 's ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van de Pullman Silverline Comfort topper en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen. Ook is het advies om uw Pullman topper regelmatig te keren en draaien.
  Het is verstandig om uw Pullman Comfort topper Latex na 5 à 7 jaar te vervangen. Zo zorgt u er namelijk niet alleen voor dat uw lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkomt u ook dat uw topper onhygiënisch wordt.

  Bijbehorende producten

  Formesse Molton Stretch Piccola
  Formesse Stretch MoltonGeschikt voor alle topdekmatrassen. Extreem absorberende en zachte molton op natuurlijke katoenbasis. De Formesse Stretch molton zorgt voor een gezond slaapklimaat. De Formesse Stretch molton geeft u een verkwikkende nachtrust. Zweet wordt geabsorbeerd en tegelijkertijd werkt het katoen temperatuur compenserend. De Formesse Stretch molton is een werkzame bescherming van uw bed.Materiaal:   250 gr./m2 82% katoen, 18% polyesterAfmetingen:Zie configuratieLevertijd:         1-20 werkdagen  

  Vanaf € 53,00

  Sale!
  M line Athletic Pillow
  M line Athletic Pillow hoofdkussenHet Athletic Pillow is gemaakt van visco-elastisch schuim oftewel traagschuim. Dit materiaal zorgt ervoor het M line hoofdkussen naar uw hoofd vormt. Het Athletic Pillow heeft een unieke vlindervorm die ervoor zorgt dat uw hoofd in het midden van het kussen blijft liggen, terwijl de nek op een juiste manier omsloten wordt. Het wordt dan ook vaak een vlinderkussen genoemd. Door de nekuitsparing ligt de nek vrij en worden zenuwen en bloedbanen ontzien. Voor sporters is dit een gewaardeerde eigenschap van het M line hoofdkussen en is de basis van de naam ‘Athletic Pillow’.Een goed hoofdkussen kan rug- en nekklachten voorkomen daarom is het van belang dat een hoofdkussen voor u de juiste vorm, hoogte en hardheid heeft. Wanneer deze ondersteuning aansluit bij uw lichaam ontspannen de ruggenwervels en neemt u een natuurlijke en ontspannen houding aan. De trechtervormige uitholling in het kussen houdt uw hoofd in de beste positie, zodat het recht en stabiel blijft liggen. Slaapt u op uw rug, dan wordt uw hoofd iets hoger dan uw schouders gehouden. Daarbij heeft dit Athletic pillow een gat in het midden. Dit gat vermindert de druk op het trommelvlies. Hierdoor wordt tevens schade aan het evenwichtsorgaan voorkomen. Daarmee is een pijnlijke, dichtgevouwen oorschelp verleden tijd. En wordt u uitgerust wakker.

  Vanaf € 159,00 € 129,95

  Cassenz Plateau Molton
  Cassenz PlateaumoltonDeze toppermolton is geschikt voor alle topdekmatrassen. Omdat de Cassenz Plateaumolton enkel en alleen uit 100% katoen bestaat is deze molton uitermate geschikt voor mensen die overmatig transpireren of mensen die het snel warm hebben.  Materiaal:   100% katoenLevertijd:         1-20 werkdagen  

  Vanaf € 89,00

  Nolte swift Schuifdeurkast 2 deurs 250 cm Jackson
  Nolte swift Schuifdeurkast 2-deurs met een breedte van 250 cm heeft veel ruimte voor het opbergen van uw kleding. Deze Nolte swift schuifdeurkast heeft een eiken imitatielook met een spiegel. Achter de schuifdeuren vindt u een indeling met 2 brede hanggedeeltes en legplanken. Ook een smal leg en hanggedeelte biedt u extra ruimte.Zelf kunt u de kast naar eigen wens uitbreiden doormiddel van extra legplanken, binnenlades of hanggedeeltes. Vraag onze slaapadviseurs naar de mogelijkheden. Boonman bedden heeft een standaard ‘kant en klaar’ collectie beschikbaar.Wilt u graag weten wat de opties zijn om de kast uit te breiden? Bezoek dan één van onze winkels of neem contact op met onze klantenservice.Let op! voor de montage van een kledingkast rekenen wij € 125,00 montage kosten.

  Vanaf € 930,00