Pullman Silverline Comfort Topper Natuurlatex

Vanaf € 480,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Silverline Comfort Topper Natuurlatex


  De Pullman Toppers Natuurlatex hebben een zeer goede veerkrachtige drukverdeling en zeer goede ondersteuning. Hierdoor zult u merken dat u op de Pullman Natuurlatex topper een goede en stabiele ondersteuning krijgt.
  Ideaal voor mensen die een zeer soepel ligcomfort zoeken, in combinatie met perfecte ventilatie.
  De stretch tijk met Sensity® behandeling en is doorstikt met zacht en veerkrachtig Comfortfill. 
  Leverbaar in diverse maten, eventueel met split te verkrijgen, voor een elektrische verstelbare boxspring/bed

  Specificaties

  Hardheid: Soft/ Medium.
  Materiaal Tijk: Stretch met Sensity behandeling.
  Hoogte: Ca. 8 cm.
  Materiaal Kern: Natuurlatex.
  Wasbare Tijk: Nee niet mogelijk.
  Levertijd: 4 - 5 weken.
  Advies

  Topmatras

  Een topper, of topmatras, is een lager matras dat je bovenop je boxspring matras legt en zorgt ervoor dat je comfortabel ligt. Een boxspring bestaat namelijk uit meerdere lagen. Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een matras. Dat matras kun je laten stofferen of je houdt ‘m wit. Als je ervoor kiest om je matras mee te stofferen (een echt boxspring matras) dan komt daarbovenop nog een topper.
  Uiteraard kan deze ook op een (bestaand) wit matras gelegd worden. Het totale geheel zal dan wat soepeler aanvoelen.
  Het matras van jouw boxspring bepaalt de ondersteuning voor jouw lichaam en de topper zorgt voor een fijn liggevoel. Alle Pullman topmatrassen zijn verkrijgbaar in alle afmetingen en geschikt voor alle boxsprings.
  Onderhoud
  Allereerst is het belangrijk om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze zijn speciaal voor de topper gemaakt zodat de hoeken niet omhoog gaan krullen.
  Om uw topper verder zo fris mogelijk te houden, is het advies om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van de topper en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen. Ook is het advies om uw topper regelmatig te keren en draaien.
  Het is verstandig om je topper na 5 à 7 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je topper onhygiënisch wordt.
  Formesse Topper Molton Wit
  Formesse Toppermolton WitGeschikt voor alle topdekmatrassen. Extreem absorberende en zachte molton op natuurlijke katoenbasis. De Formesse Toppermolton Wit zorgt voor een gezond slaapklimaat. De Formesse Toppermolton Wit geeft u een verkwikkende nachtrust. Zweet wordt geabsorbeerd en tegelijkertijd werkt het katoen temperatuurcompenserend. De Formesse Toppermolton Wit is een werkzame bescherming van uw bed.Materiaal:   250 gr./m2 katoen + 18% polyesterAfmetingen:in alle maten leverbaarLevertijd:         1-20 werkdagen  

  Vanaf € 49,50