Pullman Silverline Comfort Topper Natuurlatex

Vanaf € 540,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman topper Silverline Comfort Natuurlatex

  De Pullman toppers Natuurlatex hebben een zeer goede veerkrachtige drukverdeling en zeer goede ondersteuning. Hierdoor zult u merken dat u op de Pullman Natuurlatex topper een goede en stabiele ondersteuning krijgt. Ideaal voor mensen die een zeer soepel ligcomfort zoeken, in combinatie met perfecte ventilatie. De Silverline Comfort Topper Natuurlatex beschikt over een kern van Natuurlatex en een afdekking van Comfortfill. De topper is afgewerkt met stretch en heeft een Sensity® behandeling gehad. De hoogte is ongeveer 8 centimeter. De Silverline Comforttopper Natuurlatex kan worden uitgevoerd in een Split variant zodat deze afzonderlijk van elkaar verstelbaar zijn. 

  De stretch tijk met Sensity® behandeling en is doorstikt met zacht en veerkrachtig Comfortfill. 
  Leverbaar in diverse maten, eventueel met split te verkrijgen, voor een elektrische verstelbare boxspring.

  Specificaties

  Hardheid: Soft/ Medium.
  Materiaal Tijk: Stretch met Sensity behandeling.
  Hoogte: Ca. 8 cm.
  Materiaal Kern: Natuurlatex.
  Wasbare Tijk: Nee niet mogelijk.
  Levertijd: 4 - 5 weken.
  Advies

  Pullman Topmatras

  Een Pullman topper of Pullman topmatras, is een Pullman topmatras dat u bovenop uw Pullman boxspring matras legt en zorgt ervoor dat u comfortabel ligt. Een Pullman boxspring bestaat namelijk uit meerdere lagen. Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box ligt een matras. Dat matras kunt u laten stofferen of u kiest voor een wit matras. Als u ervoor kiest om uw Pullman matras mee te stofferen dan komt daarbovenop nog een topper. Uiteraard kan deze ook op een bestaand Pullman matras gelegd worden. Het totale geheel zal dan wat soepeler aanvoelen.
  Het matras van uw boxspring bepaalt de ondersteuning voor uw lichaam en de Pullman topper zorgt voor een comfortabel en fijn liggevoel. Alle Pullman topmatrassen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en geschikt voor alle boxsprings.
  Onderhoud
  Allereerst is het belangrijk om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze zijn speciaal voor de topper gemaakt zodat de hoeken niet omhoog gaan krullen. Om uw topper verder zo fris mogelijk te houden, is het advies om uw dekbed 's ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van de topper en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen. Ook is het advies om uw topper regelmatig te keren en draaien.
  Het is verstandig om uw topper na 5 à 7 jaar te vervangen. Zo zorgt u er namelijk niet alleen voor dat uw lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkomt u ook dat uw topper onhygiënisch wordt.

  Bijbehorende producten

  Cinderella Blues 2.0 hoofdkussen
  Tijk: 100% supersoft perkal katoenVulling: 100% Ecodown, synthetische vezelVulgewicht: 1200 gram

  Vanaf € 44,95

  Texeler Onderdeken VolWol velours
  Texeler onderdeken VolWol VeloursHet VolWol velours deken van Texeler is een heerlijk onderdeken gevuld met Texels schapenwol. Voortaan slaapt u comfortabel op een dikke laag wol van 1000 gr/m2. Ideaal is dat het onderdeken gemakkelijk in zowel de zomer als winter kan worden gebruikt. De ene kant is namelijk voorzien van geschoren badstof. Heerlijk warm! De andere kant is gemaakt van een hoogwaardig perkal katoen zodat u tijdens de zomerse dagen heerlijk koel slaapt. Het VolWol onderdeken bevat vier elastieken op iedere hoek, om eenvoudig aan uw matras te bevestigen.Wat is het verschil tussen een onderdeken en een topper?Een onderdeken, het woord zegt al, is een deken voor onder uw hoeslaken. Het onderdeken is ongeveer 3 à 4 centimeter dik en u legt hem op uw matras voor een extra zachte achtergrond, om heerlijk op te slapen. De onderdeken heeft wel wat weg van een topper, maar is wat dunner en voelt warmer aan. In tegenstelling tot een dikkere topper zit het onderdeken vast met elastieken aan de vier hoeken. Voor dit onderdeken wordt alleen de beste wol gebruikt. Texeler gebruikt hiervoor uitsluitend lang kroezende Texelse schapenwol met de juiste vezeldikte. De tijk is milieuvriendelijk en getest volgens de internationale ÖkoTex Standard 100. De unieke wolkwaliteit en de zorg die Texeler besteden aan het uitkammen van wolvezels, zorgen voor een ademend luchtlaagje in de wol. De wol neemt hierdoor direct je lichaamstemperatuur aan en kan tot wel 35% lichaamsvocht opnemen.Texeler onderdeken is er in twee uitvoeringen: Texeler VolWol Vacht en Texeler VolWol Velours

  Vanaf € 149,00

  Nolte swift Schuifdeurkast - 2 deurs 250 cm Basalt
  Antraciet schuifdeurkast Swift van Nolte, 2-deurs 250cm breed en voorzien van spiegel. Deze kledingkast heeft veel opbergruimte. Achter de schuifdeuren vindt u een indeling met 2 brede hanggedeeltes en legplanken van 100cm breed. Ook een smal leg en hanggedeelte van 50cm breed biedt u extra ruimte.De Swift kast is naar eigen wens in te delen. U kunt de kast samenstellen met extra legplanken, binnenlades of hanggedeeltes. Vraag onze slaapadviseurs naar de mogelijkheden. Boonman bedden heeft een standaard ‘kant en klaar’ collectie beschikbaar.Wilt u graag weten wat de opties zijn om de kast uit te breiden? Bezoek dan één van onze winkels of neem contact op met onze klantenservice.Let op! voor de montage van een kledingkast rekenen wij € 125,00 montage kosten.

  Vanaf € 1.067,00