Pullman Silverline Premier Matras

Vanaf € 749,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Silverline Premier Matras

  Dit Silverline Premier matras is een fijn instapmatras met een goede prijs-kwaliteit verhouding waardoor het als best beoordeelde matras uit de consumentenbond naar voren kwam in 2016, 2017 en 2018. Van alle door de Consumentenbond geteste matrassen biedt de Silverline Premier (evenals Silverline Excellence en Luxury) de beste ondersteuning voor zijslapers. Het matras bevat een geavanceerd 7-zones pocketinterieur die zorgt voor de perfecte ondersteuning. Het pocketinterieur is afgedekt met een laag van comfortschuim en een flexibele drukverdeler, de stretch tijk zorgt voor nog meer comfort. Elektro-thermisch nageharde veren voorkomen kuilvorming.

  Wanneer u houdt van een stevig, koel en goed ventilerend matras is de Pullman Silverline Premier voor u geschikt. Door de comfort schuimen afdeklaag bied het matras een stevig slaapcomfort. Daarnaast zorgt het comfortschuim er ook voor dat uw matras optimaal kan ventileren door de open celstructuur. Daardoor voelt het matras wat steviger aan als u gaat liggen. Ook de veerkracht en ventilerende eigenschappen worden gewaardeerd. Pullman matrassen zijn voorzien van handvatten aan de zijkanten waardoor het matras makkelijk te keren is. Het regelmatig keren van uw Pullman matras verlengt de levensduur van uw matras.


  Specificaties

  Matras hardheden: Standard, firm en extra firm
  Matras kern: Nageharde (geneste) veren
  Matras afdeklaag: Comfortschuim met flexibele drukverdeler
  Aantal comfortzones: 7 comfortzones
  Tijk afritsbaar: Nee
  Tijk wasbaar: Nee
  Anti-allergisch: Optioneel
  Hoogte: Ca. 24 cm
  Breedte: 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180
  Lengte: 200, 210, 220
  Overige specificaties
  Ventilatie: Ja, matras is voorzien van ventilatierooster
  Handvatten: Ja, horizontaal
  Maximale belasting: Standaard t/m 80kg, Firm 70 t/m 100kg, Extra firm 90 t/m 120
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja
  Omruilgarantie: Ja, 60 dagen € 85,00 
  Garantie: 5 jaar volledig
  Optioneel: Als anti-allergische uitvoering leverbaar
  Ook verkrijgbaar als colour matras (optioneel met accentbies)
  Levertijd: 1 tot 4 weken (afhankelijk van de maat) 90x200/210 op voorraad

  Pluspunten: 
  + Goede prijs / kwaliteit
  + Ook leverbaar in extra firm
  + Best beoordeeld door de Consumentenbond
  + Nederlands product

  Vraag en antwoord

  Hoe zijn de pocketveren van de Silverline matrassen opgebouwd?

  De Silverline Premier, Excellence en Luxery zijn samengesteld met een pocketveerinterieur in een honingraat. Ook wel Advanced pocket genaamd. Dit is een enkele veer verpakt in een zakje. De silverline matrassen hebben 7 zones, zo is de schouderzone soepel en de heupzone wat dikker waardoor deze op de juiste plekken meer ondersteuning geeft.

  Wat is Sensity?

  Alle Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity. Dit is een behandeling met probiotica op natuurlijk wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving. Deze probiotica zorgt er voor dat er gedurende 12 jaar geen goede leefomgeving wordt gecreëerd voor huisstofmijt.

  Is het Silverline Premier Matras in een anti-allergische uitvoering leverbaar?

  Het is mogelijk om voor een anti-allergische uitvoering te kiezen. Standaard wordt dit matras geleverd met een doorstikking van wol, zijde en katoen. Kiest u voor de anti-allergische uitvoering dan is de doorstikking voorzien van een zacht en veerkrachtig comfortfill. Doordat het Silverline Premier matras keerbaar en draaibaar is kunt u het matras op 4 verschillende kanten beslapen. Hierdoor worden alle pocketveren evenredig belast.

  Kan ik dit matras met een ander matras combineren?

  U kunt alle Pullman Silverline en Goldline matrassen naast elkaar combineren. De matrassen hebben een hoogte van 24cm en zijn daarom ideaal naast elkaar te combineren. Indien het gewenst is kunnen alle Pullman matrassen geleverd worden met een koppelrits zodat de matrassen tegen elkaar aan blijven liggen. Bij de koppelrits kunt u er voor kiezen om deze aan 1 of beide lange zijde van het matras te nemen.

  Garantie

  Pullman geeft op hun Silverline matrassen 5 jaar volledige garantie. Contourvorming valt niet onder deze garantie. Pullman verstaat een hoogteverlies van maximaal 1.5cm na 1 jaar en een hoogteverlies van maximaal 2cm, na 5 jaar onder contourvorming.

  Best geteste matrassen door de consumentenbond

  Het Pullman Silverline Premier matras is meerdere keren door de consumentenbond als beste matras beoordeeld. Hierdoor weet u zeker dat u een goed matras koopt. Het geheim van Pullman? Een combinatie van een unieke vering, sublieme afwerking en het gebruik van de meest luxe materialen.

  Onderhoud van het matras

  Het is verstandig om uw Pullman matras in de eerste 3 maanden iedere twee weken te keren en te draaien. Dit zorgt ervoor dat u alle veren optimaal belast en het matras zich het snelste aanpast aan uw lichaam. Na deze 3 maanden is het voldoende om uw matras iedere 2 maanden te keren en te draaien. Door het gebruik van de probiotica wordt er afgeraden om uw matras te stofzuigen. Wanneer u dit doet zal de werking van de probiotica vermindert worden en minder lang meegaan. Daarnaast is het van belang uw matras goed tegen vocht te beschermen.

  Hoe bescherm ik mijn matras het beste?

  Het beste kunt u uw matras beschermen door het gebruik van een goede vocht opnemende molton en hoeslaken. Hiermee vangt u al 80% van het vocht op. Vocht is het meest schadelijk voor uw matras.