Nu met Gratis Serta Lightbox

Serta Boxspring Brut Special Edition - Voorraadmod

Vanaf € 7.749,00 € 4.999,00

Stel dit product zelf samen

  Serta Boxspring Brut Special Edition - Voorraadmodel


  Deze speciale Serta Special Edition boxspring is met veel zorg en aandacht geselecteerd en samengesteld. Deze worden daarnaast tijdelijk ook nog eens met een exclusief hoge korting aangeboden.  Ook nog eens een groot voordeel dat ze extra snel te verkrijgen zijn.

  Dit prachtige bed is even stoer als zijn naam doet vermoeden. Strakke horizontale lijnen en een symmetrische vlakverdeling verlenen de Brut een robuuste, mannelijke uitstraling. U zult merken dat al die ‘harde’ eigenschappen niets afdoen aan het superieure comfort. 
  De Brut special edition is verkrijgbaar in de Safari 212 kleur, Safari Snake op het hoofdbord en de Safari Plain op de boxsprings en matras. Bij de potenset heb je keuze uit 3 kleuren: zwart, chroom of koper

  Specificaties

  Afmetingen: 180x200 cm - 180x210 - 200x200 cm - 200x210 cm.
  Hardheden kiezen: Ja mogelijk in medium en firm.
  Poten kiezen: Ja keuze uit 3 verschillende kleuren. Zwart, koper en chroom.
  Levertijd: 3 - 4 weken.
  Serta Merk
  Met de Brut Serta special edition boxspring kiest u voor luxe en geweldig ligcomfort. De boxspringbeddden van Serta vindt u terug in 's werelds beste hotels. Met de keuze uit twee modellen valt deze box onder de Limited Collection. Serta staat garant voor luxe en kwaliteit waarbij wereldwijd meer dan 4000 hotels al gekozen hebben voor de bedden van Serta. Het is ook de grootste matrassen producent van de wereld. 

  Het unieke dubbele veersysteem Mira-Coil zorgt voor een uitstekende veerkracht en de toepassing van meerdere lagen in de topmatras van de Royalty staan garant voor een optimale temperatuur regulatie. U hoeft de matrassen nooit meer te keren. Ervaar een ideale ergonomische ligpositie.