Silvana Royale Rood Dekbed

Vanaf € 149,95

Stel dit product zelf samen
  De Royale dekbedden zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren met elk hun eigen dikte en dus warmte (het Colortemp® systeem). De Royale Rood is het dunste dekbed en daarmee geschikt voor warme zomernachten of voor mensen die het snel warm hebben.

  De Silvana Royale Colortemp® Rood is het donzen dekbed voor als het net iets luxer en mooier mag. Het dekbed is uitermate comfortabel en gevuld met 100% hoogwaardige eendendons. De hoes van het dekbed is daarnaast gemaakt van fijne satijngeweven katoen waardoor het heerlijk soepel om uw lichaam heen valt.

  Het Nomite® label geeft aan dat het dekbed geschikt is voor mensen met een huisstofmijt allergie. Daarnaast is het dekbed voorzien van het Downafresh® hygiëne label. Hiermee wordt gegarandeerd dat het dons zorgvuldig is gereinigd en gedroogd.

  De dekbedden zijn voorzien van knoopsgaten waardoor alle Royale dekbedden onderling te koppelen zijn. Op deze manier kunt u zelf uw eigen 4-seizoenen dekbed samenstellen. De Silvana Royale dekbedden zijn wasbaar op 60 graden Celsius. Het dagelijks luchten (door een raam open te zetten) en voorzichtig opschudden is echter voldoende om uw dekbed fris en volumineus te houden.

  Specificaties

  Uitvoering: 1 - Extra Light
  Vulling: 100% nieuwe witte eendendons
  Tijk (hoes): 100% fijn satijn geweven katoen
  Model: Carré
  Wasbaar: Ja, wasbaar op 60°C
  Garantie: 3 jaar (5 jaar na registratie)