Silvana

Silvana Support Larimar Kussen

Wake-up light cadeau*

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Silvana Support Larimar Kussen

* Bij aanschaf van 2 Silvana hoofdkussens.

De Larimar is de stevigste en dikste variant uit de Silvana Support collectie. Uitermate geschikt voor op een stevig matras en wanneer je groter van postuur bent.  In de bovenvakken is de Larimar gevuld met Vita Talalay® latex-sticks. Vita Talalay® is een hoogwaardig natuur-latex, met de beste eigenschappen qua duurzaamheid, soepelheid en vochtregulatie. De ritssluiting in het kussen maakt het mogelijk om de vulling naar eigen wens te doseren. Tevens maakt de speciale Aegis® behandeling het kussen huisstofmijt werend.  De Cristal heeft een neksteun van Vita Talalay® latex. In vergelijking met reguliere latex is Vita Talalay® hoogwaardigere en soepeler. De nekinkeping zorgt ervoor dat het kussen de nek en natuurlijk en soepel volgt. Hierdoor lig je altijd in de meest ontspanning lighouding. De Larimar is niet wasbaar. Regelmatig opluchten en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussenleven.

Afmeting:50x70 of 60x70 cm. Hierbij is 60x70 cm een standaard afmeting.
Tijk: 100% katoen
Bovenvakken:Talalay Latex sticks
Neksteun: Talalay Latex. Extra stevig met schoudercontour
Levertijd:                                          1 werkdag

 

 

Silvana Support Moltonsloopje
Gebruik dit perfect passende moltonsloopje voor een optimale levensduur van het kussen. Met het Silvana Support Moltonsloopje blijft het kussen heerlijk fris.

 

Model:met schoudercontour
Materiaal: 100% katoen
Anti-allergischja, behandeld met Aegis (huisstofmijtwerende behandeling)
Wasbaar:ja, wasbaar op 60 graden

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Silvana Support Larimar Kussen wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Silvana Support Larimar Kussen stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Silvana Support Larimar Kussen in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroon in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »