Silvana Support Larimar Kussen

Vanaf € 119,95

Stel dit product zelf samen

  Silvana Support Larimar Hoofdkussen


  De Silvana Support Larimar is de stevigste variant uit de Silvana Support collectie. Het kussen is uitermate geschikt voor het gebruik op een stevig matras. Of wanneer je een gemiddeld tot groter postuur hebt.
  Het kussen is gevuld Vita Talalay® latex sticks . De neksteun van de Silvana larimar is gemaakt van extra zachte Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Bovendien draagt de schoudercontour bij aan optimale aansluiting van de schouders op het kussen.
   Via de rits aan de bovenzijde is de vulling te doseren. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen.

  Specificaties

  Hardheid: Extra stevig.
  Geschikt voor: Rug en zijslapers. Vooral met een bredere schouderbreedte.
  Afmeting: 60 cm breed, 70 cm lang.
  Materiaal: Vita Talalay® latex neksteun, Vita Talalay® latex sticks.
  Tijk: 100% katoen en is behandeld met Sanitized®
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Anti- allergisch: Ja, door de speciale Sanitized® behandeling is het kussen schimmel- en bacteriewerend.
  Wasbaar: Ja, indien noodzakelijk kan het kussen gewassen worden.
  Overige specificaties

  Wasbaar 


  De Silvana Support hoofdkussen kan gemakkelijk worden gewassen in de wasmachine op 60 graden. Verwijder wel eerst de neksteun voordat u gaat wassen.
  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.
  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.

  Bijbehorende producten

  Silvana Support Molton Sloopje anti-allergisch
  Silvana Support Moltonsloopje Deze Silvana Molton Sloop is niet alleen heerlijk zacht maar tevens wasbaar op 60 graden Celcius. Bovendien is de sloop behandeld tegen huisstofmijt. Deze slopen zijn geschikt voor alle hoofdkussens met schoudercontour. TIP: Om de levensduur van uw kussen te verlengen is het verstandig om uw moltonsloopje regelmatig te wassen en eventueel meerdere slopen te gebruiken. Model: Met schoudercontour Materiaal buitenkant: 100% katoen Anti-allergisch: Ja, behandeld met Aegis (huisstofmijtwerende behandeling). wasbaar: Ja, wasbaar op 60 graden. Afmeting: 60x70 (standaard), 50x70 Levertijd: 1 werkdag

  Vanaf € 16,95