Silvana Support Royale Blauw Hoofdkussen

Vanaf € 159,95

Stel dit product zelf samen

  Silvana Royale Blauw Hoofdkussen


  De Silvana Royale Blauw is een iets stevigere variant uit de Silvana Royale collectie. Het kussen is uitermate geschikt voor een normaal matras of wanneer je gemiddeld van postuur bent.
  Het kussen is gevuld Suprelle® Fusion. Deze milieuvriendelijke mix zorgt ervoor dat het kussen lang vormvast blijft, een verminderde warmteopbouw heeft en het vocht beter afgevoerd wordt wat weer zorgt voor een groter ademend vermogen van het kussen

  Specificaties

  Hardheid: Stevig.
  Geschikt voor: Zij en rugslapers. Vooral met een gemiddeld postuur.
  Afmeting: 60 cm breed, 70 cm lang.
  Materiaal: Gerecyclede polyester en gerecyclede dons.
  Tijk: 50% katoen, 50% viscose van bamboe
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Anti- allergisch: Ja, door de speciale Sanitized® behandeling is het kussen schimmel- en bacteriewerend.
  Wasbaar: Ja, indien noodzakelijk kan het kussen gewassen worden.
  Overige specificaties

  Wasbaar


   Het Silvana Royale hoofdkussen kan gemakkelijk worden gewassen in de wasmachine op 60 graden. Was het kussen alleen echt noodzakelijk en verwijder alvorens eerst de neksteun.
  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.
  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.