Rituals cadeau
Bij aankoop van 2 Silvana hoofdkussens

Silvana Support Royale Oranje Hoofdkussen

Vanaf € 159,95

Stel dit product zelf samen

  Silvana Royale Oranje Hoofdkussen


  De Silvana Royale Oranje is het op één na dunste en zachtste variant uit de Silvana Royale collectie. Het kussen is uitermate geschikt voor een zacht matras of wanneer je niet al te groot van postuur bent.
  Het kussen is gevuld Suprelle® Fusion. Deze milieuvriendelijke mix zorgt ervoor dat het kussen lang vormvast blijft, een verminderde warmteopbouw heeft en het vocht beter afgevoerd wordt wat weer zorgt voor een groter ademend vermogen van het kussen

  Specificaties

  Hardheid: Zacht.
  Geschikt voor: Buik en rugslapers. Vooral met een smallere schouderbreedte.
  Afmeting: 60 cm breed, 70 cm lang.
  Materiaal: Gerecyclede polyester en gerecyclede dons.
  Tijk: 50% katoen, 50% viscose van bamboe.
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Anti- allergisch: Ja, door de speciale Sanitized® behandeling is het kussen schimmel- en bacteriewerend.
  Wasbaar: Ja, het kussen kan gewassen worden.
  Overige specificaties

  Wasbaar


  Het Silvana Royale hoofdkussen kan gewassen worden in de wasmachine op 60 graden. Was het kussen alleen echt noodzakelijk en verwijder alvorens eerst de neksteun.
  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.
  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.

  Bijbehorende producten

  Silvana Support Molton Sloopje anti-allergisch
  Silvana Support Moltonsloopje Deze Silvana Molton Sloop is niet alleen heerlijk zacht maar tevens wasbaar op 60 graden Celcius. Bovendien is de sloop behandeld tegen huisstofmijt. Deze slopen zijn geschikt voor alle hoofdkussens met schoudercontour. TIP: Om de levensduur van uw kussen te verlengen is het verstandig om uw moltonsloopje regelmatig te wassen en eventueel meerdere slopen te gebruiken. Model: Met schoudercontour Materiaal buitenkant: 100% katoen Anti-allergisch: Ja, behandeld met Aegis (huisstofmijtwerende behandeling). wasbaar: Ja, wasbaar op 60 graden. Afmeting: 60x70 (standaard), 50x70 Levertijd: 1 werkdag

  Vanaf € 15,95