Swissflex Uni 15 Bridge inleg

Vanaf € 1.190,00

Stel dit product zelf samen

  Swissflex Uni Bridge 15 inleg


  De lattenbodem als inlegmodel om te ontspannen. Swissflex lattenbodems zijn een goede basis voor een comfortabel slaapsysteem in combinatie met een Swissflex matras. De lattenbodem uni 15 bridge® heeft een uitmuntend ligcomfort en heeft een praktische inleghoogte van 11 cm. Daardoor past de lattenbodem – handmatig of elektrisch verstelbaar – in vrijwel elk bedkader. Leg de lattenbodem met matras in het bed, ga liggen en ontspan!

  Innovatieve veringtechnologie


  Geniet van individueel ligcomfort dankzij de innovatieve veringtechnologie. De lattenbodem uni 15 bridge® is zowel handmatig of elektrisch verstelbaar.

  De bridge®-lattenbodem is zo ontwikkeld dat u zich tijdens uw slaap nog beter kunt ontspannen. Dus ook als u veel beweegt in uw slaap passen de latten die met elkaar verbonden zijn zich aan uw lichaam aan.

  Tijdens uw slaap is de juiste houding belangrijk voor een goede nachtrust. De flexibele schouderzone maakt het mogelijk om de schouders iets weg te laten zakken waardoor u een zo goed mogelijke houding kunt aannemen.

  De lattenbodem uni 15 bridge® is verkrijgbaar op poten of als inlegmodel. Als inlegmodel is deze vrijwel op elk bedframe te combineren.

  Specificaties

  Modellen: om in te leggen of op poten
  Verstelbaar: handmatig verstelbaar of elektrisch
  Lengte: 190 / 200 cm
  Breedte: 80 / 90 / 100 / 120 / 140 / 160 / 180 / 200 cm
  Speciale maten : 210 / 220 cm
  Accessoires: Vloerverlichting, led-leeslamp
  Swissflex-lattenbodems
  Lattenbodems van Swissflex zijn de perfecte basis voor een comfortabel slaapsysteem. In combinatie met de matras zorgt de lattenbodem voor een comfortabele, ergonomische lighouding. Ga liggen in uw favoriete houding en ontspan. Swissflex hoogwaardige lattenbodems ondersteunen uw lichaam zonder dat u het merkt. Dankzij de innovatieve bridge-technologie passen de lattenbodems zich bovendien buitengewoon flexibel aan elke lichaamsvorm aan. Dit zwevende liggevoel kan iedereen ervaren – test het zelf bij Boonman bedden Den Bosch of neem contact op met onze klantenservice.