Swissflex Versa 20 Natuurlatex matras

Vanaf € 1.250,00

Stel dit product zelf samen

  Natuurlatex matras Swissflex Versa 20

  Volmaakt comfort, dat biedt het 20 cm dikke gelschuim-matras versa 20 GELTEX® u.

  De kern van Gomtex®-schuim zorgt voor aangename steun, terwijl de extra laag van GELTEX® de druk optimaal verlaagt en voor een zacht liggevoel zorgt. Doordat het matras is voorzien van een hoogwaardig gelschuim met een speciale schouderzone welke is voorzien van een extra laag geltex. Hierdoor kunnen uw schouders nog beter wegzakken in het matras waardoor de wervelkolom een comfortabele en tegelijkertijd ergonomische houding kan aannemen.

  Het matras wordt optimaal geventileerd door de insnijdingen en ventilatie kanalen in de kern.

  De matrashoes van hoogwaardig materiaal breidt het comfort van de matras versa 20 GELTEX® verder uit. De jersey hoes voelt aangenaam aan op de huid en is onderhoudsvriendelijk, omdat hij heel eenvoudig kan worden afgenomen en op 40 °C kan worden gewassen.

  Heeft u het snel koud? Naast de standaard jersey hoes is optioneel de hoes merino natural verkrijgbaar. Deze hoes biedt heerlijk zacht en warm ligcomfort en is daardoor perfect voor mensen die het snel koud hebben. De matrashoes merino natural is ook afneem- en wasbaar. Onze slaapadviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bezoek één van onze 
  winkels of neem contact met onze klantenservice telefonisch, email of via onze persoonlijke chatservice.

  Specificaties

  Kern: Totale hoogte: 20 cm, Kernhoogte: 18 cm
  Kernstructuur: GELTEX® Gelblad: 6 cm GELTEX®-schoudervulling: 2 cm Gomtex® steunkern: 12 cm
  Hardheidsgraden: soft of firm
  Ergonomische zones: 7
  Keerbaarheid: Horizontaal te keren
  Hygiënische uitrusting: Antibacteriële bescherming voor optimale hygiëne in bed (door middel van niet-chemische behandeling)
  Lengte in cm: 190 / 200
  Breedte in cm: 80 / 90 / 100 / 120 / 140 / 160 / 180 / 200