Swissflex

Swissflex Versa 24 Geltex Inside

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Swissflex Versa 24 Geltex inside

7 ergonomische zones met dwars-/ lengteprofileringen en extra verticale/ zijdelingse boringen (voor 3D-ventilatie) en zijdelingse tussenlaag voor stabiliteit en zijdelingse ventilatie van de pocketveringkern. Dit matras is geschikt voor alle bedbodems.

 

Algemene gegevens:

 

Geltex inside-plaat

6 cm

Geltex inside-schouderinlegdeel

4 cm

Gomtex steunkern 

16 cm 

Kernhoogte

22 cm    

Totale matrashoogte met standaardhoes jersey 

ca. 24 cm

 

Momenteel alléén nog maar te testen in onze winkel in Den Bosch. 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Swissflex Versa 24 Geltex Inside wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Swissflex Versa 24 Geltex Inside stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Swissflex Versa 24 Geltex Inside in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »