Nu 15% voordeel

Tempur Kussen Sonata

Vanaf € 149,00 € 126,65

Stel dit product zelf samen

  Tempur Sonata Hoofdkussen


  Het Tempur Sonata hoofdkussen is perfect voor rug- en zijslapers. Het hoofdkussen kenmerkt zich door de gebogen rand, welke zorgt voor de juiste steun aan uw nek. Of u nu op uw rug of op uw zij slaapt het kussen blijft altijd steun bieden. Ook bij uw schouders bied het hoofdkussen een druk ontlastende ondersteuning.
  Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt.

  Specificaties

  Hardheid: Stevig
  Geschikt voor: Zij- en rugslapers.
  Afmeting: 60 x 40 cm
  Materiaal: Tempur materiaal.
  Tijk: Hypoallergeen.
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Wasbaar: Ja, de tijk mag gewassen worden tot 60 graden.
  Hoogte: Small, Medium , Large.
  Overige specificaties
  TEMPUR® materiaal, dat vervaardigd wordt volgens een geheime formule en ontwikkeld is door de NASA om astronauten te ondersteunen tijdens de lancering, biedt de hele nacht steun waar u die nodig heeft.
  Visco-elastische cellen die actief vorm aannemen en zich aanpassen aan uw lichaam voor ultiem comfort en ondersteuning.
  Een geweldige nachtrust voor iedereen

  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.
  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.

  Sale!
  Tempur Elite Sensation matras - Voorraadmodel
  Sensation Elite De Tempur Sensation matrascollectie biedt een medium gevoel, maar dan in combinatie met het comfort en de ondersteuning die alleen Tempur kan bieden. Een laag van Dynamic Support Technologie biedt een lichte ondersteuning, zodat u gemakkelijk kunt bewegen, terwijl het Tempur materiaal zich comfortabel aanpast aan de contouren van uw lichaam. Ervaar drukverlagende ondersteuning, zonder drukpunten, waardoor u meer bewegingsgemak heeft. De Tempur Sensation Prima matras biedt u het stevigste gevoel binnen de Tempur Sensation matrascollectie.  Nu direct leverbaar in : 90* 200 cm en 90*210 cm!

  Vanaf € 1.799,00 € 1.529,15