Tempur kussensloop Queen

Vanaf € 29,00

Stel dit product zelf samen

  Kussensloop Tempur Queen


  Voor de Tempur hoofdkussens heeft Tempur kussenslopen ontwikkeld die door de unieke lengte- en breedtestretch de contouren van het kussen optimaal volgen. De druk verlagende eigenschappen van het Tempur materiaal blijven hierdoor gewaarborgd. De kussenslopen zijn verkrijgbaar in de diverse vormen van de Tempur hoofdkussens.

  De kussenslopen zijn geschikt voor alle ergonomische tempur hoofdkussens tot 65 cm breed, m.u.v. het tempur Sonata kussen en het TEMPUR® Ombracio hoofdkussen.

  Het is gemaakt van een zeer luxe kwaliteit DuPont Lycra (3%) in combinatie met katoen (97%). Gemaakt van duurzaam top kwaliteit katoen.

  Geschikt voor 
  hoofdkussen Millenium Queen en Original Queen van Tempur. 

  Specificaties

  Wasbaar: Gemakkelijk hanteerbaar en wasbaar op 60°C

  Bijbehorende producten

  Tempur Kussen Original Queen
  Tempur Hoofdkussen Original Queen Het Tempur kussen Original Queen is ontworpen voor stevigheid en een onafgebroken ondersteuning van uw nek. Het Tempur kussen wordt aanbevolen voor degenen die behoeften hebben aan een meer therapeutische slaaphouding. Dit om bijvoorbeeld nek-of rugklachten te verminderen. Perfect voor rug- en zijslapers.Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt. Twijfelt u over wat het beste bij uw slaaphouding past? Onze slaapadviseurs helpen u graag verder. Neem contact met ons op via chat, e-mail, telefonisch of bezoek één van de Boonman bedden winkels.

  Vanaf € 139,00

  Sale!
  Tempur Slaapmasker
  Slaapmasker Tempur Het meest verkochte slaapmasker ter wereld, dat is het Tempur slaapmasker.Het slaapmasker voelt heerlijk zacht en comfortabel, zeer fijn voor op reis of als u last heeft van teveel licht tijdens het slapen. Het drukverlagend Tempur materiaal wat is verwerkt in het slaapmasker zorgt ervoor dat het masker perfect aansluit bij de vormen van uw gezicht. De stof velour zorgt ervoor dat u extra geniet van zacht comfort. Het masker kunt u makkelijk vastmaken doormiddel van klittenband, zo kunt u zelf bepalen hoe strak u het masker draagt.Levertijd: 1 werkdag

  Vanaf € 29,00 € 24,95

  Tempur Matras Sensation Elite
  Tempur Sensation Elite Matras Een fantastisch tempur matras! Matras Sensation Elite is benoemd door de Nederlandse en Belgische consument tot ‘Gekozen product van het jaar 2021’!Tempur matras sensation Elite ondersteund met een medium gevoel. Met de ondersteuning die alleen Tempur kan bieden, uitzonderlijke ondersteuning en drukverlaging. Een laag van dynamic support technologie biedt een lichte ondersteuning zodat u gemakkelijk kunt bewegen, terwijl het Tempur materiaal zich comfortabel aanpast aan de contouren van uw lichaam.Ervaar druk verlagende ondersteuning, zonder drukpunten, waardoor u meer bewegingsgemak heeft. Elk Sensation elite 25 matras is voorzien van een unieke constructie die gebaseerd is op twee soorten Tempur materiaal. Tempur Dynamic Support-materiaal voor bewegingsgemak en extra stevigheid; en Tempur materiaal voor flexibiliteit en comfort in de laag die zich het dichtst bij uw lichaam bevindt.Tempur matrassen worden vervaardigd volgens een geheime formule en is ontwikkeld door de NASA om astronauten te ondersteunen tijdens de lancering. Dit materiaal biedt de hele nacht steun waar u die nodig heeft. Door de visco-elastische cellen die zich actief vormen en aanpassen aan uw lichaam ervaart u ultiem comfort en heeft u een geweldige nachtrust.Tempur matrassen zijn voorzien van een afrits en wasbare hoes. 

  Vanaf € 1.749,00

  Tip!
  Tempur Zadeldekje
  Tempur fietszadeldekje Ervaar meer fietsplezier! Het Tempur fietszadeldekje zorgt voor een drukverlagend effect tijdens het fietsen, waardoor u minder zadelpijn ervaart en u meer comfort zal ondervinden tijdens lange fietstochten. De zadelhoes is samengesteld met een kern van Tempur traagschuim, afgewerkt met een heerlijk zacht materiaal. Het tempur fietszadeldekje kan ook worden gebruikt op een hometrainer of mountainbike. Het gepatenteerde Tempur materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam en geeft u een aangenaam en drukverlagend zitcomfort en een maximale ondersteuning. Een verstelbaar koord houdt het Tempur-zadeldekje op zijn plaats. De hoes is bovendien vervaardigd van duurzaam materiaal (micro-fibre). Het heeft een zwarte kleur.De maat S is bedoeld voor de smallere zadels zoals racefietsen, de maat M is meer bedoeld voor de recreatieve fietsers met een normaal zadel. L voor de grotere zadels.Levertijd is 1 werkdag.

  Vanaf € 39,00