Tempur Kussen Original Queen

Vanaf € 129,00

Stel dit product zelf samen

  Tempur Original Queen Hoofdkussen


  Het Tempur Original Queen hoofdkussen is ontworpen voor stevigheid en een onafgebroken ondersteuning van uw nek. Het kussen wordt aanbevolen voor degenen die behoeften hebben aan een meer therapeutische slaaphouding. Dit om bijvoorbeeld nek-of rugklachten te verminderen. Perfect voor rug- en zijslapers.
  Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt.

  Specificaties

  Hardheid: Extra stevig.
  Geschikt voor: Zij- rugslapers.
  Afmeting: 60 x 30 cm
  Materiaal: Tempur materiaal.
  Tijk: Hypoallergeen.
  Levertijd: 1 -2 dagen.
  Wasbaar: Ja, de tijk is wasbaar tot 60 graden.
  Hoogte: Small, Medium, Large.
  Overige specificaties
  TEMPUR® materiaal, dat vervaardigd wordt volgens een geheime formule en ontwikkeld is door de NASA om astronauten te ondersteunen tijdens de lancering, biedt de hele nacht steun waar u die nodig heeft.
  Visco-elastische cellen die actief vorm aannemen en zich aanpassen aan uw lichaam voor ultiem comfort en ondersteuning.
  Een geweldige nachtrust voor iedereen

  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.
  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.

  Sale!
  Tempur Elite Original matras - Voorraadmodel

  Vanaf € 1.698,00 € 1.188,60