Tempur Reiskussen

Vanaf € 69,00

Stel dit product zelf samen

  Tempur Reiskussen


  Neem uw favoriete kussen mee wanneer u op reis gaat. Het TEMPUR® Reiskussen heeft dezelfde vorm en functie als het TEMPUR® Original hoofdkussen, maar is half zo breed. 
  Hierdoor kunt u het kussen altijd met u meenemen, waar u ook naar toe gaat.

  Specificaties

  Hardheid: Medium.
  Geschikt voor: Mensen die veel onderweg zijn.
  Materiaal: Tempur materiaal.
  Tijk: Hypoallergeen.
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Wasbaar: Ja, de tijk kan gewassen worden tot 60 graden.
  Overige specificaties
  Het TEMPUR® materiaal in het kussen past zich perfect aan de contouren van uw hoofd en nek aan, waardoor u geen last heeft van tegendruk en u kunt genieten van een comfortabele nachtrust. Het TEMPUR® reiskussen wordt geleverd met een speciale reistas, waarmee het kussen 70% van het originele volume (tijdelijk) verliest. Hierdoor past het makkelijk in uw koffer of handbagage.
  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.
  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.