Summer Sale
Extra voordeel

Tempur Matras Pro Plus SmartCool

Vanaf € 1.849,00 € 1.368,26

Stel dit product zelf samen

  Tempur matras Pro Plus smartcool

  Het Tempur materiaal is oorspronkelijk ontwikkeld om drukverlaging te bieden voor astronauten. Tempur is dit materiaal steeds verder blijven ontwikkelen waardoor ze nu met een geheel nieuw materiaal komen. Het Tempur Advanced materiaal biedt meer dan 20% drukverlaging, worden bewegingen beter geabsorbeerd en past zich beter aan dan ooit. Binnen de Pro lijn kunt u kiezen uit verschillende matrascollecties. Tempur Pro Plus Smartcool, Tempur Pro SmartcoolTempur Prima.

  De kern van een Tempur matras bevat 3 of 4 lagen die elke op zich slechts uit één materiaal bestaan. Doordat er geen gemengde materialen worden gebruikt in Tempur matrassen (denk aan latex, wol, polyester enz.) kan de kern van het matras perfect gerecycled worden. Dankzij het unieke en duurzaam materiaal is de levensduur van een Tempur matras meer dan 10 jaar. Tempur Pro Plus smartcool is met een matrashoogte van 25 cm perfect in staat om u een goede nachtrust te bieden. Het advanced materiaal past zich perfect aan de contouren van uw lichaam waardoor u de juiste balans ervaart tussen comfort en ondersteuning. Het Tempur Pro Plus smartcool matras is verkrijgbaar in soft, medium en firm.

  Het verschil tussen het Tempur Pro en Tempur Pro Plus matras is de hoogte. Met 25 cm hoogte bij het Pro Plus matras ervaart u nog meer comfort en ondersteuning.
   Soft: geeft uw lichaam een behaaglijk zacht gevoel voor comfort en lichaamsondersteuning door zich te vormen naar uw lichaam.
  Medium: biedt u een medium-stevig gevoel met extra veel bewegingsvrijheid en aangename lichaamsondersteuning.
  Firm: geeft u een steviger gevoel voor ultieme ondersteuning van uw lichaam door zich exact aan uw lichaam aan te passen.

  De innovatieve matrashoes van Tempur met smartcool technology voelt verfrissend koel aan en helpt overtollige warmte te absorberen. De QuickRefresh matrashoes is gemakkelijk schoon te maken en te wassen. Rits het matras eenvoudig los en was het in de wasmachine op 40 graden. Zo blijft uw Tempur matras elke nacht weer fris en koel.

  Specificaties

  Hoogte: 25 cm
  Hardheden: soft, medium en firm
  Wasbaar: ja, 40 graden wasmachine
  Tempur en een duurzame wereld
  In de nieuwe Pro generatie gaat Tempur nog verder in op verduurzaming van de producten, nog meer comfort en hoogwaardige kwaliteit. Tempur draagt bij aan een verantwoordelijke productie. Door de certificering en keurmerk Made in Green by OEKO-TEX zijn de textielproducten geproduceerd op een veilige, milieuvriendelijke en in sociaal verantwoorde werkplekken. Alle nieuwe Tempur matrassen zijn volledig volgens dit keurmerk gecertificeerd. Door de strenge kwaliteitseisen die Tempur stelt aan de matrassen ondergaat deze nu 67 kwaliteitstesten tijdens de productie. Dat verklaart meteen waarom de productie van één matras 60 uur in beslag neemt.

  Tempur, the future of sleep is here.

  Bijbehorende producten

  Sale!
  Tempur Transit Reiskussen
  Tempur nekkussen/ reiskussen Transit Heeft u last van uw nek als u heeft geslapen tijdens uw reis omdat de houding van uw hoofd en nek niet goed was? Dan is het Tempur Nekkussen Transit een goede oplossing.Door het temperatuurgevoelige visco-elastische tempur materiaal ondersteunt dit U-vormige kussen uw hoofd en nek op een zachte manier, zonder enige tegendruk. Hierdoor geniet u van een comfortabel en zacht rustmoment.

  Vanaf € 75,00 € 59,00

  Sale!
  Tempur Slaapmasker
  Slaapmasker Tempur Het meest verkochte slaapmasker ter wereld, dat is het Tempur slaapmasker.Het slaapmasker voelt heerlijk zacht en comfortabel, zeer fijn voor op reis of als u last heeft van teveel licht tijdens het slapen. Het drukverlagend Tempur materiaal wat is verwerkt in het slaapmasker zorgt ervoor dat het masker perfect aansluit bij de vormen van uw gezicht. De stof velour zorgt ervoor dat u extra geniet van zacht comfort. Het masker kunt u makkelijk vastmaken doormiddel van klittenband, zo kunt u zelf bepalen hoe strak u het masker draagt.Levertijd: 1 werkdag

  Vanaf € 29,00 € 24,00

  Sale!
  Tempur Reiskussen
  Reiskussen TempurEenvoudig neemt u uw favoriete kussen mee wanneer u op reis gaat. Het Tempur Reiskussen heeft dezelfde vorm en functie als het Tempur Original hoofdkussen, maar is half zo breed. Het tempur reiskussen wordt geleverd met een speciale reistas, waarmee het kussen 70% van het originele volume (tijdelijk) verliest. Hierdoor past het makkelijk in uw koffer of handbagage en kunt u het kussen altijd met u meenemen, waar u ook naar toe gaat.

  Vanaf € 69,00 € 52,00