Tempur Matras Pro SmartCool

Vanaf € 0,00

Stel dit product zelf samen
  • Gratis levering en montage in NL & BE
  • Vragen over dit product? Bel 073-5470153

  Tempur matras Pro smartcool


  Het Tempur materiaal is oorspronkelijk ontwikkeld om drukverlaging te bieden voor astronauten. Tempur is dit materiaal steeds verder blijven ontwikkelen waardoor ze nu met een geheel nieuw materiaal komen. Het Tempur Advanced materiaal biedt meer dan 20% drukverlaging, worden bewegingen beter geabsorbeerd en past zich beter aan dan ooit.

  Binnen de matrassen Pro lijn kunt u kiezen uit verschillende matrascollecties.
  Tempur Pro Plus Smartcool, Tempur Pro Smartcool, Tempur Prima

  De kern van een Tempur matras bevat 3 of 4 lagen die elke op zich slechts uit één materiaal bestaan. Doordat er geen gemengde materialen worden gebruikt in Tempur matrassen (denk aan latex, wol, polyester enz.) kan de kern van het matras perfect gerecycled worden. Dankzij het unieke en duurzaam materiaal is de levensduur van een Tempur matras meer dan 10 jaar.

  Tempur Pro smartcool is met een matrashoogte van 21 cm perfect in staat om u een goede nachtrust te bieden. Het Advanced materiaal past zich perfect aan de contouren van uw lichaam waardoor u de juiste balans ervaart tussen comfort en ondersteuning. Het Tempur Pro smartcool matras is verkrijgbaar in soft, medium en firm. S
  Soft: geeft uw lichaam een behaaglijk zacht gevoel voor comfort en lichaamsondersteuning door zich te vormen naar uw lichaam.
  Medium: biedt u een medium-stevig gevoel met extra veel bewegingsvrijheid en aangename lichaamsondersteuning.
  Firm: geeft u een steviger gevoel voor ultieme ondersteuning van uw lichaam door zich exact aan uw lichaam aan te passen.

  De innovatieve matrashoes van Tempur met smartcool technology voelt verfrissend koel aan en helpt overtollige warmte te absorberen. De QuickRefresh matrashoes is gemakkelijk schoon te maken en te wassen. Rits het matras eenvoudig los en was het in de wasmachine op 40 graden. Zo blijft uw Tempur matras elke nacht weer fris en koel.

  Specificaties

  Hoogte: 21 cm
  Hardheden: soft, medium en firm
  Wasbaar: ja, 40 graden wasmachine
  Duurzaam Tempur
  In de nieuwe Pro generatie gaat Tempur nog verder in op verduurzaming van de producten, nog meer comfort en hoogwaardige kwaliteit. Tempur draagt bij aan een verantwoordelijke productie.

  Door de certificering en keurmerk Made in Green by OEKO-TEX zijn de textielproducten geproduceerd op een veilige, milieuvriendelijke en in sociaal verantwoorde werkplekken. Alle nieuwe Tempur matrassen zijn volledig volgens dit keurmerk gecertificeerd. Door de strenge kwaliteitseisen die Tempur stelt aan de matrassen ondergaat deze nu 67 kwaliteitstesten tijdens de productie. Dat verklaart meteen waarom de productie van één matras 60 uur in beslag neemt.

  Tempur, the future of sleep is here.

  Bijbehorende producten

  Sale!
  Tempur Schotelbodem Premium Flex 2000 (2 Motorig)
  Tempur Schotelbodem 2000 (2 motorig)Voor de beste ondersteuning van uw matras en uw lichaam ontwikkelde Tempur speciale Premium Flex bedbodems. De Premium Flex 2000 bedbodem is uitgevoerd met twee motoren en hierdoor verstelbaar in de rug- en beenzone. De Tempur bodem is standaard uitgerust met een draadloze afstandsbiedening. Tevens is de Tempur bedbodem uit te breiden met een massageset en/of LED verlichtingstrip.Bijzonderheden: De Tempur flexibele schotels bewegen met uw lichaam mee, waardoor iedere zone de bedbodemschotels kunnen individueel worden ingesteld op stevigheid, waardoor de ondersteuning naar de behoefte van uw lichaam wordt afgesteld.De garantie op een Tempur premium flex bedbodems ontvangt u tien jaar volledige garantie en 2 jaar garantie op elektrische onderdelen.

  Vanaf € 1.498,00 € 1.123,50

  Sale!
  Tempur Slaapmasker
  Slaapmasker Tempur Het meest verkochte slaapmasker ter wereld, dat is het Tempur slaapmasker.Het slaapmasker voelt heerlijk zacht en comfortabel, zeer fijn voor op reis of als u last heeft van teveel licht tijdens het slapen. Het drukverlagend Tempur materiaal wat is verwerkt in het slaapmasker zorgt ervoor dat het masker perfect aansluit bij de vormen van uw gezicht. De stof velour zorgt ervoor dat u extra geniet van zacht comfort. Het masker kunt u makkelijk vastmaken doormiddel van klittenband, zo kunt u zelf bepalen hoe strak u het masker draagt.Levertijd: 1 werkdag

  Vanaf € 29,00 € 24,95

  Tip!
  Tempur Zadeldekje
  Tempur fietszadeldekje Ervaar meer fietsplezier! Het Tempur fietszadeldekje zorgt voor een drukverlagend effect tijdens het fietsen, waardoor u minder zadelpijn ervaart en u meer comfort zal ondervinden tijdens lange fietstochten. De zadelhoes is samengesteld met een kern van Tempur traagschuim, afgewerkt met een heerlijk zacht materiaal. Het tempur fietszadeldekje kan ook worden gebruikt op een hometrainer of mountainbike. Het gepatenteerde Tempur materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam en geeft u een aangenaam en drukverlagend zitcomfort en een maximale ondersteuning. Een verstelbaar koord houdt het Tempur-zadeldekje op zijn plaats. De hoes is bovendien vervaardigd van duurzaam materiaal (micro-fibre). Het heeft een zwarte kleur.De maat S is bedoeld voor de smallere zadels zoals racefietsen, de maat M is meer bedoeld voor de recreatieve fietsers met een normaal zadel. L voor de grotere zadels.Levertijd is 1 werkdag.

  Vanaf € 39,00

  Tempur Zitkussen
  Comfortabel zitten met een Tempur zitkussen U heeft bijvoorbeeld een beroep waarbij u lange tijd achter elkaar zit of u bent veel onderweg. Soms kunt u wel wat extra comfort gebruiken. Een gewone stoel kan dan na verloop van tijd steeds ongemakkelijker gaan voelen. U kunt last krijgen van een harde zit of u neemt onbedoeld een verkeerde houding aan, met alle vervelende gevolgen van dien. Gelukkig kunt u deze problemen voorkomen met de zit- en rugkussens van Tempur. Bij tempur hebben ze een reeks zit-, rug- en lendenkussens ontwikkeld, elk ontworpen om uw werkplek zowel comfortabel als ondersteunend te maken. Natuurlijk zijn deze allemaal voorzien van ons unieke drukverlagende tempur materiaal.

  Vanaf € 119,00