Nieuwe collectie

Tempur Matras Prima

Vanaf € 1.449,00 € 1.086,75

Stel dit product zelf samen

  Tempur matras Prima


  Ervaar echte rustgevende slaap met het Tempur matras Prima. Om u de perfecte nachtrust te bieden is er het nieuwe elegante ontwerp van de Tempur Prima met een vernieuwde matrashoes met een matrashoogte van 21cm.

  Het Tempur materiaal is oorspronkelijk ontwikkeld om drukverlaging te bieden voor astronauten. Tempur is dit materiaal steeds verder blijven ontwikkelen waardoor ze nu met een geheel nieuw materiaal komen. Het Tempur Advanced materiaal biedt meer dan 20% drukverlaging, worden bewegingen beter geabsorbeerd en past zich beter aan dan ooit. De wasbare matrashoes is makkelijk schoon te maken: losritsen, van het matras nemen en in de wasmachine op 60 graden te wassen. Zo blijft uw matras elke nacht weer fris en koel.

  Het Tempur Prima matras biedt u met een hoogte van 21cm een volledig ontspannen nachtrust aan waardoor u weer fris en vitaal wakker wordt. U kunt uit 3 hardheden kiezen bij matras Prima van Tempur.
  Soft: geeft u een behaaglijk zacht gevoel voor comfort en lichaamsondersteuning door zich naar uw lichaam te vormen.
  Medium: Het medium gevoel geeft u de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning.
  Firm: het stevigere gevoel geeft uw lichaam de ultieme ondersteuning door zich exact aan uw lichaam aan te passen.

  Tempur Matras Prima optimaliseert uw slaapervaring! Ervaar het zelf en kom proefliggen in één van de 
  Boonman bedden winkels.

  Specificaties

  Hoogte: 21cm
  Hardheden: soft, medium en firm
  Wasbaar: Ja, op 60 graden wasmachine

  Bijbehorende producten

  Tempur Transit Reiskussen
  Tempur nekkussen/ reiskussen Transit Heeft u last van uw nek als u heeft geslapen tijdens uw reis omdat de houding van uw hoofd en nek niet goed was? Dan is het Tempur Nekkussen Transit een goede oplossing.Door het temperatuurgevoelige visco-elastische tempur materiaal ondersteunt dit U-vormige kussen uw hoofd en nek op een zachte manier, zonder enige tegendruk. Hierdoor geniet u van een comfortabel en zacht rustmoment.

  Vanaf € 75,00

  Tempur Arc Bed Vectra
  Tempur Arc Bed VectraPerfectioneer uw slaap met de nieuwe Tempur Arc beddencollectie. Bij het bed Tempur Arc kunt u alles zelf kiezen, van bedbodem tot het hoofdbord en meer. Het bed is eenvoudig aan te passen en te monteren. De Tempur beddencollectie bestaat uit 4 bedden: Tempur Arc bed Vectra: het Vectra hoofdbord is geïnspireerd op het unieke NASA-erfgoed en heeft een gebogen, eigentijds ontwerp dat een eerbetoon is aan het interieur van ruimtevaartuigen. Tempur Arc bed Sensory: het op high fashion geïnspireerde Sensory hoofdbord kenmerkt zich door de zachte en rustgevende stoffen en tinten. Tempur Arc bed Form: de Scandinavische natuur is de inspiratie voor het Form hoofdbord en geeft uw slaapkamer een rustige en natuurlijke uitstraling. Tempur Arc bed Vertical: het vertical hoofdbord roept harmonieuze lijnen van de natuur op een heeft een opvallend lijnen patroon wat voor een rustig en onderscheidend ontwerp zorgt. Het Tempur bed Arc Vectra heeft een schotelbodem en biedt u een nauwkeurige kwaliteit, comfort en ondersteuning. De schotelbodem is opgebouwd uit 11 rijen en buigen mee met uw lichaam en passen zich aan uw individuele vorm en beweging aan. De schotels in de bedbodem kunnen worden aangepast naar uw persoonlijke voorkeur. Hierbij kunnen ze worden gerangschikt in zachtere (lichtgrijze) en stevigere (donkergrijze) zones voor een persoonlijker slaapoppervlak en comfort. Door de schotelbodem is de ventilatie optimaal. Door de openingen tussen de schotels zorgt de juiste luchtstroom voor een perfecte matrasventilatie. Zo blijft uw bed en matras langer fris en ervaart u minder warmte tijdens uw slaap. U heeft de keuze uit 12 kleuren om uw Tempur Arc Vectra bed te stofferen en de keuze uit 5 poten.

  Vanaf € 2.504,00

  Sale!
  Tempur Kussen Sonata SmartCool
  Tempur Sonata kussen smartcoolHoofdkussen Sonata zorgt door de gebogen vorm ervoor dat het zich rond de schouders vormt en dat uw hoofd continu wordt ondersteund. Het nieuwe Tempur advanced materiaal zorgt ervoor dat het reageert op uw lichaamswarmte en gewicht waardoor het zich individueel aanpast aan de vorm van het hoofd en de nek. Welke slaper u ook bent een Tempur kussen biedt altijd een optimale ondersteuning. Het Tempur Sonata hoofdkussen is perfect voor rug- en zijslapers. Het hoofdkussen kenmerkt zich door de gebogen rand, welke zorgt voor de juiste ondersteuning aan uw nek. Of u nu op uw rug of op uw zij slaapt het kussen blijft altijd steun bieden. Ook bij uw schouders biedt het hoofdkussen perfecte ondersteuning. Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen. Ook is het belangrijk bij het kiezen van een hoofdkussen rekening te houden met de stevigheid van het matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt. HHet Sonata hoofdkussen is verkrijgbaar in de volgende afmeting en hoogte;S 61 x 40 x 9,5 cm M 61 x 40 x 11 cm L 61 x 40 x 12,5 cm

  Vanaf € 179,00 € 134,25