Tempur Transit Reiskussen

Vanaf € 75,00

Stel dit product zelf samen

  Tempur Transit reiskussen/ nekkussen


   Heeft u last van uw nek als u hebt geslapen tijdens uw reis, omdat de houding van uw hoofd en nek niet goed was? Dan is het TEMPUR® Transit Reiskussen een goede oplossing.
   Door het temperatuurgevoelige visco-eleastische TEMPUR®-materiaal ondersteunt dit u-vormige kussen uw hoofd en uw nek op een zachte manier en zonder enige tegendruk, waardoor u geniet van een comfortabel rustmoment.

  Specificaties

  Hardheid: Zacht.
  Geschikt voor: Iedereen die veel onderweg is.
  Materiaal: Tempur materiaal.
  Tijk: Hypoallergeen.
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Wasbaar: Ja, de tijk kan gewassen worden tot 60 graden.
  Overige specificaties
  Het TEMPUR® materiaal in het kussen past zich perfect aan de contouren van uw hoofd en nek aan, waardoor u geen last heeft van tegendruk en u kunt genieten van een comfortabele reis. 
  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.
  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.