Texeler Hoofdkussen Soezzz Nature 60x70

Vanaf € 65,00


Stel dit product zelf samen

  Texeler Hoofdkussen Soezzz Nature


  De Soezzz hoofdkussens van het Nederlandse merk Texeler zijn ontzettend comfortabel en van zeer hoge kwaliteit. Ze helpen u aan een gezonde nachtrust en zorgen ervoor dat uw spieren compleet kunnen ontspannen. Het Soezzz Nature kussen heeft een medium hardheid en ligt zeer comfortabel dankzij de vulling van zachte bolletjes scheerwol. 
  Dit wol heeft bovendien een zeer hoog ademend vermogen en is uitstekend vochtregulerend. De tijk van het Nature kussen is gemaakt van satijnkatoen, wat heerlijk aanvoelt.

  Het Texeler Soezzz Nature wollen kussen is voorzien van een ritssluiting, waardoor de vulling naar eigen wens gedoseerd kan worden en u de tijk apart kunt reinigen. De wollen vulling is in losse zakjes verkrijgbaar.

  Specificaties

  Hardheid: Medium.
  Geschikt voor: Rug- en zijslapers.
  Materiaal: 100% zuiver Texelse scheerwol.
  Tijk: 100% Percal katoen.
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Wasbaar: Nee, het beste is om via de stomerij laten reinigen.
  Overige specificaties
  Het merk Texeler® combineert de kracht van de natuur en een modern productieproces. Deze combinatie staat garant voor de beste wollen slaapcollectie.

  Anti-allergisch

  Schimmelvorming in wol is nagenoeg onmogelijk. Schimmels hebben niet alleen warmte nodig, maar ook een hoge vochtigheidsgraad. Omdat wol heel ventilerend is en de temperatuur zelf reguleert, zullen er geen schimmels in kunnen nestelen.

  Anti-huisstofmijt

  Doordat wol lanoline bevat, is wol zelfreinigend, bacteriewerend en vuilafstotend. Zuiver scheerwol in een bed of matras is bovendien geen fijne omgeving voor de huismijt, want wol ventileert optimaal en reguleert de temperatuur en hoeveelheid vocht. Zorgt u ervoor dat uw hoofdkussen regelmatig wordt gelucht, dan krijgt de huismijt geen kans.

  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.
  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.

  Texeler Puur Natuur Perkal 4-seizoenen
  Texeler Puur Natuur Perkal 4-seizoenenDit dekbed is gevuld met 100% zuivere scheerwol in een perkal katoenen tijk. Het Texeler Puur Natuur dekbed bestaat uit twee delen welke afzonderlijk of samen gebruikt kunnen worden. Beide delen zijn gemakkelijk aan elkaar te maken met de koppelrits. Afmeting:140x200 t/m 260x220 cmTijk: 100% perkal katoenAnti-allergisch:neeVulling:100% zuivere scheerwol Levertijd:                                          1 tot 15 werkdagen

  Vanaf € 185,00