Texeler Hoofdkussen Soezzz Perfection Deluxe 60x70

Vanaf € 109,00

Stel dit product zelf samen

  Texeler Hoofdkussen Soezzz Perfection Deluxe


  De Soezzz hoofdkussens van het Nederlandse merk Texeler zijn ontzettend comfortabel en van zeer hoge kwaliteit. Ze helpen u aan een gezonde nachtrust en zorgen ervoor dat uw spieren compleet kunnen ontspannen.
   Het Soezzz Perfection Deluxe kussen heeft een stevige hardheid en ligt zeer comfortabel dankzij de vulling van zachte bolletjes scheerwol en door middel van de neksteun. Dit wol heeft bovendien een zeer hoog ademend vermogen en is uitstekend vochtregulerend. De tijk van het Perfection Deluxe kussen is dubbel gestept en gevoerd met een wolvlies voor een nog beter slaapklimaat.
  Het Texeler Soezz Perfection Deluxe wollen kussen is voorzien van een ritssluiting, waardoor de vulling naar eigen wens gedoseerd kan worden en u de tijk apart kunt reinigen. De wollen vulling is in losse zakjes verkrijgbaar.

  Specificaties

  Hardheid: Stevig.
  Geschikt voor: Rug- en zijslapers.
  Materiaal: 100% zuiver Texelse scheerwol.
  Tijk: 100% Percal katoen, dubbeltijks gevuld met wol
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Wasbaar: Nee, het beste is om via de stomerij te laten reinigen.
  Overige specificaties
  Het merk Texeler® combineert de kracht van de natuur en een modern productieproces. Deze combinatie staat garant voor de beste wollen slaapcollectie.

  Anti-allergisch

  Schimmelvorming in wol is nagenoeg onmogelijk. Schimmels hebben niet alleen warmte nodig, maar ook een hoge vochtigheidsgraad. Omdat wol heel ventilerend is en de temperatuur zelf reguleert, zullen er geen schimmels in kunnen nestelen.

  Anti-huisstofmijt

  Doordat wol lanoline bevat, is wol zelfreinigend, bacteriewerend en vuilafstotend. Zuiver scheerwol in een bed of matras is bovendien geen fijne omgeving voor de huismijt, want wol ventileert optimaal en reguleert de temperatuur en hoeveelheid vocht. Zorgt u ervoor dat uw hoofdkussen regelmatig wordt gelucht, dan krijgt de huismijt geen kans.

  Onderhoud

  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.


  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.

  Bijbehorende producten

  Texeler Dekbed Tencel 365 gr/m2
  Texeler Dekbed Tencel 365 gr/m² Dit dekbed is gevuld met 100% zuivere lamswol in een unieke katoenen satijnen tijk. Dit dekbed is geschikt voor de beter geïsoleerde woning. Unieke Tencel en katoensatijnen tijk50% beter vocht verdelend (dan standaard wollen dekbedden)50% beter ademend (dan standaard wollen dekbedden)Vulling dubbel gekamde texelse lamswolDoor open karostiksel uitstekende regulerende werkingIn de zomer koel en in de winter comfortabel winter DuurzaamTencel is een 100% natuurlijke grondstof, vervaardigd uit eucalyptushout uit FSC-bossen. Bij het bleken wordt ook geen chloor gebruikt, er komen dus ook geen schadelijke stoffen bijkijken. Dus verantwoord en duurzaam. Da slaapt nog lekkerder.  Afmeting:   140x200 (momenteel een langere levertijd) - 140x220 - 240x200 - 240x220Tijk: 52% Tencel / 48% katoen satijnAnti-allergisch:neeVulling:100% zuivere lamswolLevertijd:                                          1 werkdag

  Vanaf € 209,00