Tweede matras halve prijs
Enkel geldig op twee 1-pers. matrassen of één 2-pers. matras vanaf 180cm breed!

Auping Adagio Matras

Vanaf € 895,00 € 671,25

Stel dit product zelf samen

  Auping Adagio Matras - Nieuw!

  Een veerkrachtig matras dat de contouren van je lichaam volgt
  Doordat de schouders een andere ondersteuning nodig hebben dan bijvoorbeeld de heupen, is de matras in 5 zones verdeeld. Soepeler bij de schouders en wat steviger bij de heupen.

  Ondersteuning en ventilatie
  Het Auping matras Adagio geeft jouw lichaam de gewenste ondersteuning. Het matras is afgedekt met latex Perfo. In deze comfortlaag zijn gaatjes aangebracht voor optimale ventilatie. Hierdoor voelt de latex extra comfortabel aan en zorgt het voor een goed ventilerend vermogen van jouw matras. In de tijk is de zachte Welcompadd® aangebracht, waardoor de Adagio matras heerlijk zacht aanvoelt.

  Niet meer draaien of keren
  Het Auping Adagio matras is aan één kant beslaapbaar. De speciale vilten ventilatiebodem is uitgerust met bevestigingssysteem voor Auping boxsprings en spiraalbodems. Het is het tweede matras uit de Auping collectie. Het Auping Adagio matras is 20 cm hoog en hierdoor net een stukje dikker dan zijn voorganger het Inizio matras.

  Specificaties

  Matras hardheden: Soft – < 60kg | Medium – 60-80kg | Firm – 80-100kg en buikslapers
  Matras hoogte: Hoogte 20 cm
  Matras kern: 5 comfortzones met DPPS® pocketveren | 12 cm hoog
  Matras afdeklaag: Latex Perfo
  Antiallergisch: Ja, standaard
  Tijk afritsbaar: Nee | Optioneel, meerprijs €100
  Tijk wasbaar: Nee | Optioneel, bij keuze afritsbaar
  Garantie: 5 jaar volledig
  Omruilgarantie: 90 dagen na levering, eerste ruiling kosteloos
  Levertijd: 6-8 weken
  Combinatiemogelijkheden
  Met het Auping Adagio matras kun je volledig aan jouw eigen wensen aanpassen.

  Kies zelf de lengte, breedte en ombouw

  Om te beginnen is het matras in verschillende breedte- en lengtematen beschikbaar. Hierdoor kun je met dit matras ook jouw eigen Auping twijfelaar maken. Door de verschillende Auping bedombouwmogelijkheden te combineren, kun je jouw eigen persoonlijke Auping bed creëren.

  Geschikt voor boxspring en spiraalbodem

  Daarnaast kun je een Adagio matras ook op een Auping boxspring gebruiken. Dit geeft een soepelere ondergrond dan wanneer je het matras op een Auping spiraalbodem gebruikt. Bovendien heeft een boxspring vaak een hogere instap, waardoor het ook geschikt kan zijn als een Auping seniorenbed.
  Onderhoudsadvies

  Om jouw Auping Adagio matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden, adviseren wij je om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op. Om je bed zo goed mogelijk te ventileren, raden wij je aan om jouw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van je matras en de onderzijde van je dekbed het opgenomen vocht weer afstaan. Het is mogelijk om een afritsbare tijk te bestellen bij uw Auping Adagio matras. Deze tijk is aan de onderzijde van het matras afritsbaar en kun je zelf op maximaal 60 graden wassen.

  Garantie

  Op Auping matrassen zit een garantieperiode van 5 jaar. Alle matrassen krijgen door het gebruik ligplekvorming. Bij Auping matrassen geldt dat er maximaal plaatselijk 1,5 cm hoogteverlies mag zijn bij normaal gebruik in de eerste 5 jaar. Het hoogteverschil wordt gemeten door het plaatsen van een lange rechte lat of waterpas over het matras. Deze lat dient bijvoorbeeld vanaf de linker bovenhoek naar de rechter onderhoek geplaatst te worden. Hierbij is het van belang dat het matras op een vlakke ondergrond geplaatst wordt. In het midden van het matras zou je nu de ligplekvorming kunnen opmeten.

  Omruilgarantie

  Wanneer je na aanschaf van je Auping Adagio matras toch twijfelt over de juiste hardheid van het Auping matras, dan kun je de eerste maal kosteloos wisselen van hardheid. Dit moet echter wel binnen 90 dagen aangegeven worden. Auping zal dan jouw matras komen omruilen. Wanneer je geen afritsbare tijk hebt, dan zal Auping het complete matras verwisselen, anders alleen de kern.

  De kernen of complete matrassen zullen door Auping afgebroken en compleet gerecycled worden. De veren worden omgesmolten en het polyester wordt gebruikt om judomatten van te maken.

  Vraag & antwoord


  Moet ik mijn Auping matras draaien?
  Een Auping matras mag je nooit draaien en keren, omdat er een specifieke opbouw in het matras zit. Wanneer je jouw matras gaat keren of draaien, dan kan het matras niet naar behoren functioneren.

  Wat is een Welcompadd
  ®?
  In de tijk van het Auping Adagio matras is een zachte padding opgenomen die zorgt voor extra zachtheid: de Welcompadd®. Deze laag bestaat uit zachte, ruitvormige kussentjes en voelen als een streling op je huid, alsof jouw matras je welkom heet.

  Wat is een DPPS® veer?
  Een DPPS® veer is een Dynamic Progressive Pocket Spring. Dit is een asymmetrische veer, die boven meer wendingen heeft dan in het midden en aan de onderkant. Doordat er bovenaan meerdere wendingen zitten, is dit gedeelte van de veer soepeler en past zich daardoor beter aan als u keert en draait. Hierdoor lig je ook sneller stil na het draaien. Het verende midden zorgt voor een optimale ondersteuning, terwijl de stevige onderkant ervoor zorgt dat je niet te ver in het matras zakt, wanneer je erop zit of jezelf keert of draait in bed.

  Kan ik de tijk van mijn Auping Adagio matras wassen?
  Bij het bestellen van jouw Auping Adagio matras kun je optioneel (en tegen meerprijs) kiezen voor een afritsbare tijk, die aan de onderzijde van het matras afritsbaar is. De tijk kun je zelf op 60 graden wassen.

  Heb je nog vragen of opmerkingen, neem dan contact op met onze klantenservice op 
  073-5470153, chat of mail.

  Bijbehorende producten

  Cadeau tip!
  Bella Donna Hoeslaken
  Bella Donna HoeslakensDeze speciale Jersey-Katoenen Bella Donna hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en voelt zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en een hoekhoogte van 40 cm. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger. 

  Vanaf € 59,95

  Auping Kussen Dew
  Auping kussen DewHet Auping Dew hoofdkussen is goed gevormd en gevuld kussen. Deze is gevuld met 100% gerecyclede polyester vezelbolletjes, Dacron eco. Deze combinatie materialen zijn erg flexibel en biedt daardoor een goede ondersteuning aan uw nek en hoofd.  Dit is een ideaal kussen voor mensen die een kussen willen dat maximale ondersteuning biedt maar goed zijn vorm behoud.Het Eco2 label geeft aan dat de vezels gemaakt zijn van gerecyclede PET flessen. Comforel duidt op het typevezel dat door Dacron ontwikkeld is en leent zich uitstekend voor het vullen van kussens. De Auping Dew kussens en dekbedden hebben een Dacron Eco2 / Comforel label.

  Vanaf € 89,00

  Auping Dekbed Dew - 4 Seizoenen
  Auping Dekbed Dew - 4 SeizoenenHet Auping Dew 4 seizoenen dekbed is gevuld met gevuld met 100% gerecyclede polyester vezelvlies (GRS gecertificeerd). Dit dubbele dekbed zorgt elk seizoen voor het perfecte slaapklimaat. Warme zomernachten? Gebruik het zomerdekbed. Lente/Herfst? Gebruik het All Year dekbed. Koude winter? Koppel beide dekbedden aan elkaar, dan bent u verzekerd van warme nachten.

  Vanaf € 219,00