Auping Adagio Matras

Vanaf € 775,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Adagio Matras Nieuw!

  Let op leverbaar vanaf week 42

  Een veerkrachtig matras die de contouren van je lichaam volgt. 
  Doordat de schouders een andere ondersteuning nodig hebben dan bijvoorbeeld de heupen, is de matras in 5 zones verdeeld. Soepeler bij de schouders en dus wat steviger bij de heupen.
  Ook geeft het u een gewenste ondersteuning dankzij de latex Perfo comfortlaag. Het matras is afgedekt met een Perfo latex, dit is een geperforeerde latex. Hierdoor voelt de latex extra comfortabel aan en zorgt voor een goed ventilerend vermogen van het matras.

  Matras Adagio is het tweede matras uit de Auping collectie. Het matras is 20cm hoog en hierdoor net een stukje dikker dan zijn voorganger het Inizio matras
  De Auping Adagio matras is aan 1 kant beslaapbaar. De speciale vilten ventilatiebodem is uitgerust met bevestigingssysteem voor Auping boxsprings en spiraalbodems.

  Specificaties

  Matras hardheden: Soft – onder 60kg / Medium – tot 80kg / Firm - 80 tot 100kg en buikslapers / Extra Firm - boven 100 kg en buikslapers
  Matras kern: 5 comfortzones DPPS pocketveren, 12 cm hoog
  Matras afdeklaag: Latex Perfo
  Tijk afritsbaar: Nee, optioneel meerprijs €100,00
  Tijk wasbaar: Nee, optioneel als u voor afritsbaar kiest
  Anti-allergisch: Ja standaard
  Hoogte: Hoogte 20 cm
  Omruilgarantie: 90 dagen na levering eerste ruiling kosteloos
  Garantie: 5 jaar volledig
  Levertijd: 3-4 weken
  Advies
  Het Adagio matras is in verschillende breedte en lengtematen beschikbaar. Hierdoor is het Adagio matras ook geschikt om uw eigen Auping twijfelaar te maken. Door de verschillende Auping bedombouw mogelijkheden te combineren kunt u uw eigen persoonlijke Auping bed creëren.
  Daarnaast kunt u indien gewenst een Adagio matras ook op een Auping boxspring gebruiken. Hierdoor wordt er een soepelere ondergrond gecreëerd dan wanneer u het matras op een Auping spiraalbodem gebruikt. Daarnaast zal een boxspring vaak een hogere instap hebben waardoor het eventueel ook geschikt zou zijn als een Auping seniorenbed.
  Onderhoud
  Om uw matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden adviseren wij u om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op. Om uw bed zo goed mogelijk te ventileren adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw matras en de onderzijde van uw dekbed het opgenomen vocht weer afstaan.
  De matrassen van Auping hoeven nooit meer gekeerd en gedraaid te worden. Dit is ook de reden dat een Auping matras het beste matras is voor op een spiraalbodem.

  Garantie

  Op Auping matrassen zit een garantieperiode van 5 jaar. Alle matrassen krijgen door het gebruik ligplekvorming. Bij Auping matrassen geldt dat er maximaal plaatselijk 1,5 cm hoogteverlies mag zijn. Dit geldt bij normaal gebruik in de eerste 5 jaar. 

  Omruilgarantie

  Wanneer u na aanschaf van uw Auping matras toch twijfelt over de juiste hardheid van het matras dan kunt u de eerste maal kosteloos wisselen van hardheid. Dit moet echter wel binnen 90 dagen aangegeven worden. Auping zal dan uw matras om komen ruilen. Wanneer u geen afritsbare tijk heeft dan zal Auping uw complete matras verwisselen, anders alleen de kern.
  De kernen of complete matrassen zullen door Auping afgebroken worden en compleet gerecycled worden. De veren worden omgesmolten en het polyester wordt gebruikt om judomatten te maken.

  Bijbehorende producten

  Bella Donna Hoeslaken
  Bella Donna HoeslakensDeze speciale Jersey-Katoenen Bella Donna hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en voelt zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en passen om alle soorten matrassen met een hoogte tot 40 cm. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger. 

  Vanaf € 54,95