Auping Inizio Matras

Vanaf € 495,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Inizio Matras


  Auping werkt al 130 jaar aan de beste slaap voor morgen. Elk bed en matras wordt gemaakt met aandacht, zo ook het Auping Inizio matras. 
  Het matras is opgebouwd met 3 comfortzones met een comfortlaag van latex en is 18cm hoog.

  De kern bestaat uit DPPS® Pocketveren, zodat u de juiste ondersteuning ervaart tijdens het liggen én draaien in de slaap. Extra ondersteuning bij bekken en heupen. En dankzij de comfortlaag van latex voelt het matras heerlijk comfortabel aan. Zo wordt u uitgerust wakker, klaar voor een nieuwe dag.
  Bent u opzoek naar een matras met een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan zou het Auping Inizio matras zomaar uw matras kunnen zijn. Beter slapen op een heerlijk comfortabel en ventilerend matras die op elke bedbodem past.
  Optioneel met afritsbare tijk , meerprijs € 100,00


  Specificaties

  Matras hardheden: soft, medium, firm , extra firm
  Hoogte: 18 cm
  Matras kern: 3 comfortzones DPPS pocketveren, 12cm hoog
  Matras afdeklaag: Latex
  Aantal comfortzones: 3 comfortzones
  Tijk afritsbaar: Nee, optioneel meerprijs €100,00
  Tijk wasbaar: Nee, optioneel als u voor afritsbaar kiest
  Anti-allergisch: Ja standaard
  Omruilgarantie: 90 dagen na levering eerste ruiling kosteloos
  Levertijd: 3-4 weken
  Advies
  Goede ondersteuning
  De Inizio heeft 3 zones, elke zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel: schouders, taille en heupen. Ongemerkt draai je zo’n 30 keer per nacht; de extra hoge DPPS® pocketveren in het hart van de matras zorgen dat je makkelijk draait en geven de juiste ondersteuning in elke slaappositie. Alle matrassen van Auping zijn laag voor laag opgebouwd,  wat zorgt voor de beste ondersteuning.
  Het Inizio matras is in verschillende breedte en lengtematen beschikbaar. Door de verschillende Auping bedombouw mogelijkheden te combineren kunt u uw eigen persoonlijke Auping bed creëren.
  Daarnaast kunt u indien gewenst een Inizio matras ook op een Auping boxspring gebruiken. Hierdoor wordt er een soepelere ondergrond gecreëerd dan wanneer u het matras op een Auping spiraalbodem gebruikt. Daarnaast zal een boxspring vaak een hogere instap hebben waardoor het eventueel ook geschikt zou zijn als een Auping seniorenbed.

  Onderhoud
  Om uw matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden adviseren wij u om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op. Om uw bed zo goed mogelijk te ventileren adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw matras en de onderzijde van uw dekbed het opgenomen vocht weer afstaan.
  Het is mogelijk om een afritsbare tijk te bestellen bij uw Auping Inizio matras. Deze tijk is aan de onderzijde van het matras afritsbaar. Dit matras kunt u ook zelf op maximaal 60 graden wassen.
  De matrassen van Auping hoeven nooit meer gekeerd en gedraaid te worden. Dit is ook de reden dat een Auping matras het beste matras is voor op een spiraalbodem.

  Garantie

  Op Auping matrassen zit een garantieperiode van 5 jaar. Alle matrassen krijgen door het gebruik ligplekvorming. Bij Auping matrassen geldt dat er maximaal plaatselijk 1,5 cm hoogteverlies mag zijn. Dit geldt bij normaal gebruik in de eerste 5 jaar. 

  Omruilgarantie
  Wanneer u na aanschaf van uw Auping matras toch twijfelt over de juiste hardheid van het matras dan kunt u de eerste maal kosteloos wisselen van hardheid. Dit moet echter wel binnen 90 dagen aangegeven worden. Auping zal dan uw matras om komen ruilen. Wanneer u geen afritsbare tijk heeft dan zal Auping uw complete matras verwisselen, anders alleen de kern.
  De kernen of complete matrassen zullen door Auping afgebroken worden en compleet gerecycled worden. De veren worden omgesmolten en het polyester wordt gebruikt om judomatten te maken.


  Bella Donna Hoeslaken
  Bella Donna HoeslakensDeze speciale Jersey-Katoenen Bella Donna hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en passen om alle soorten matrassen met een hoogte tot 40 cm. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger. 

  Vanaf € 49,95