Auping Boxspring Criade Square

Vanaf € 3.945,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Boxspring Criade Square

  "Een stijlvolle boxspring met een klassiek afgewerkt hoofdbord"

  De boxspring Criade Square heeft een kenmerkend design. Het stalen frame zorgt voor een stevige basis en geeft de Auping Criade het signatuur van het unieke design. Het hoofd- en voetbord wordt rechtstreeks op het frame geplaatst en daardoor blijft de vloer vrij waardoor het lijkt te ‘zweven’.

  De Auping Criade Square is opgebouwd vanuit het frame, daarop liggen de twee Auping boxen met daarop de 
  Auping matrassen. U kunt ervoor kiezen voor witte matrassen van Auping of u kiest ervoor om uw matrassen mee te laten stofferen. Bovenop komt de Auping topper, dit zorgt voor nog meer comfort.

  D
  e Auping boxspring Square bevat een spiraalbodem en pocketvering. De pocketvering in de Auping boxspring zorgt ervoor dat u makkelijk kunt draaien in uw slaap. De Auping spiraalbodem is voor 80 procent open waardoor u een optimale ventilatie van uw boxspring ervaart. Zo zorgt uw nieuwe Auping boxpspring Square voor het beste slaapcomfort.

  De Auping Criade Square 
  boxsprings kunnen worden gestoffeerd in één van de 95 stoffen en is er keuze uit 5 stofgroepen.

  Hoofd- en voetborden van Auping Criade  worden met de hand gestoffeerd in het naaiatelier van Auping welke is gevestigd in Deventer. De hoofdborden worden rondom gestoffeerd waardoor u de Auping  Criade boxspring midden in uw kamer zou kunnen plaatsen. Alle 
  Auping hoofdborden en voetborden zijn even breed als de Auping boxspring en kunnen worden gestoffeerd in dezelfde kleur als de boxspring.

  Uiteraard is deze Auping Square boxspring zowel vlak als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.

  Specificaties

  Design: 10 verschillende framekleuren (onderstel van de boxspring), 95 stofsoorten in verschillende kleuren en structuren.
  Hoofd- en voetbord: keuze uit 4 soorten hoofdborden en 3 voetborden
  Comfort: Samenstellen met alle soorten (gestoffeerde) matrassen en toppers - Verschillende elektrische bodems optioneel
  Smartfuncties op elektrische verstelbare bodems: - Bedien uw Auping boxspring met uw telefoon of tablet - Anti snurkfunctie op de app - Verbind met al uw slimme apparaten in huis
  Hoogte hoofdbord vanaf de grond gemeten: Plain 90,100 of 110 cm - Cushion 115 of 135 cm - Bend 105 of 115 cm - Square 120 of 140 cm
  Accessoires: Pixel nachtkastje, Hocker rond
  Wasbare tijk: Ja mogelijk bij tijk Breeze. De Nature tijken kunnen alleen chemisch worden gereinigd.
  Hardheden matras kiezen: Ja mogelijk in soft, medium, firm en extra firm.
  Omruilgarantie: 90 dagen vanaf de levering eerste keer ruiling kosteloos
  Levertijd: 6 - 8 weken
  Onderhoud
  Het wordt aangeraden uw Auping boxspring Criade Square  niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water zoveel mogelijk te vermijden. Het beste kunt u uw Auping boxspring reinigen door het gebruik van een zachte borstel of pluisvrije stofdoek.

  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijk ventilatie houdt u uw Auping Square boxspring zo schoon en fris mogelijk. Dit betekent dat wij u adviseren geen matrasdek te gebruiken tussen uw 
  Auping  matras en boxspring. Dit kan het ventilatievermogen verminderen.
  Garantie
  Auping geeft op matrassen een omruilgarantie van 90 dagen. In deze 90 dagen kunt u als consument eenmalig de hardheid van uw Auping matras wijzigingen. Dit gebeurd doormiddel van een kernwisseling. Hierbij wordt in uw eigen Auping matras de kern omgewisseld. Dit betekent dat u dezelfde tijk behoud maar een nieuwe inhoud van uw Auping matras krijgt. Uw “oude” kern wordt teruggenomen door Auping en volledig gerecycled.

  Daarnaast geeft Auping 35 jaar garantie op hun stalen boxspring frames. Deze garantie is van toepassing bij draad- en framebreuk. 
  Auping geeft op de motoren, gasveren, elektronica en kunststofdelen een standaard garantie van 5 jaar. Hiervan vallen 2 jaar onder de volledige garantie. Dit betekend dat u in de eerste 2 jaar een nieuw product of een opvolger van uw product ontvangt. In de overige 3 jaar ontvangt u in de meeste gevallen kosteloos een vergelijkbaar functionerend product. Het zou voor kunnen komen dat dit een gereviseerd product is. Deze garantie is van toepassing bij normaal gebruik en normale verstellen. Hierbij wordt een maximaal gewicht van 140 kg per persoon bij gebruik in vlakke toestand gerekend. Bij het verstellen van een  1 persoons Auping boxspring wordt gerekend met een maximum van 95 kg per persoon.