Auping Dekbed Nest - 4 Seizoenen

Vanaf € 469,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Dekbed Nest - 4 seizoenen


  Het Auping Nest 4 seizoenen dekbed is gevuld met 90% gerecyclede dons en 10% gerecyclede veertjes. Dit dubbele dekbed zorgt elk seizoen voor het perfecte slaapklimaat. Warme zomernachten? Dan gebruikt u het zomerdekbed. Lente/Herfst? Dan gebruikt u het dekbed het hele jaar door. Voor de koude winternachten koppelt u beide dekbedden aan elkaar, dan weet u zeker dat u het lekker warm krijgt.

  Auping dekbed dons voelt zacht en licht aan. Dons is een natuurlijke vulling dat zeer goed warmte kan reguleren. Doordat er lucht tussen de dons deeltjes blijft zitten, wordt deze opgewarmd door uw lichaamswarmte. Daarnaast geeft het te veel aan warmte ook weer snel af. Dons heeft zeer goede isolerende en vochtregulerende eigenschappen. De hoeveelheid dons in dit dekbed zorgt voor een comfortabel en constant slaapklimaat.
  Auping dekbed 4 seizoenen is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. 
  Auping dekbed 4 seizoenen
  Vulling: 90% gerecyclede dons en 10% gerecyclede veertjes, GRS gecertificeerd en voldoet hiermee aan het internationaal keurmerk voor gerecyclede materialen.
  Tijk: 100% biologische katoen, voorzien van knoopsgaten.
  Vulgewicht: +/- 265 gram/m2 (beide delen samen).
  Uitvoering: 4-seizoenen (2-delig)
  Auping dekbed onderhouden
  Om uw matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden adviseren wij u om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op. Om uw bed zo goed mogelijk te ventileren adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw matras en de onderzijde van uw dekbed het opgenomen vocht weer afstaan.

  Bijbehorende producten

  Auping kussen Nest
  Auping kussen NestHet Auping Nest hoofdkussen is goed gevormd en gevuld kussen. Deze is gevuld met 70% gerecyclede dons en 30% gerecyclede veertjes (GRS gecertificeerd). Deze combinatie materialen zijn erg flexibel en biedt daardoor een goede ondersteuning aan uw nek en hoofd.  Dit is een ideaal Auping kussen voor mensen die een kussen willen dat maximale ondersteuning biedt maar ook zijn vorm behoud.

  Vanaf € 129,00

  Auping Nachtkastje Pixel
  Auping Nachtkastje PixelPixel is een modern nachtkastje met een slank frame.Het ladefrontje en het frame zijn in staal en het rompje in MDF.De kleuren zijn afzonderlijklijk van elkaar te kiezen.Er zijn maar liefst 200 kleurencombinaties mogelijk. Breedte: 40 cmHoogte:  60 cmDiepte:   33 cmRompje: in alle vollak kleuren mogelijkFrame en ladefrontje: in alle poedercoat kleuren mogelijk.

  Vanaf € 395,00

  Auping Spiraalbodem Vlak
  Auping Spiraalbodem Vlak (niet verstelbaar)De Auping spiraalbodem vlak is een dwarsgespannen Auping spiraalbodem (niet verstelbaar) die zorgt voor een unieke ondersteuning en ventilatie. De Auping spiraalbodem vlak  is verkrijgbaar in verschillende formaten. Alle matrassoorten kunnen geplaatst worden op de Auping spiraalbodem vlak.De Auping spiraalbodem is ontworpen voor de ledikanten van Auping zoals Essential, Auronde, Noa en Original ledikant.Deze Auping spiraalbodem Vlak is ook zeer geschikt om in ledikanten te plaatsen van merken zoals Maxfurn, Hasena  en Steel & Stocking.

  Vanaf € 275,00