Auping Elysium Matras

Vanaf € 1.355,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Elysium Matras

  (vanaf eind mei te testen in één van onze winkels)

  Het Auping matras Elysium is een circulair matras waar u lekker in wegzakt. Speciaal voor het matras Elysium heeft Auping een unieke Harmony-pocs comfortlaag ontwikkeld. Harmony-pocs, deze laag is opgebouwd uit 836 mini pocketveren die individueel verpakt zijn in kleine textiel zakjes. De mini veertjes zorgen voor een uitstekende drukverdeling waardoor u lekker ligt. Door de open structuur ervan zorgt dit voor een optimale luchtdoorstroming en vochtregulatie. Daarom geeft matras Elysium een geborgen gevoel zonder dat het benauwend gaat aanvoelen. Door het ontbreken van schuim en latex is Auping Elysium een buitengewoon goed ventilerend matras, met de best denkbare ondersteuning. Daarnaast is Elysium brandvertragend, vrij van schadelijke stoffen en 100% circulair.

  Specificaties

  Matras Hardheden: soft, medium, firm
  Tijk wasbaar: wasbaar op 40 graden
  Omruilgarantie: 90 dagen na levering eerste ruiling kosteloos
  Aantal comfortzones: Pocketveren met 3 zones
  Matras types: X, I, A, Y ( zie uitleg hieronder)
  Anti-allergisch: Ja standaard
  Hoogte : 23,5 cm
  Comfort: Vent-tex; een flexibele comfortlaag met een open structuur, daarom ventileert en ondersteunt het matras goed.
  Drukverdeling: Harmony-pocs; comfortlaag van 836 mini pockets die zorgen voor een uitstekende drukverdeling en die u als het ware omarmen en geeft dit u een geborgen gevoel.
  Ligcomfort: Vita Talalay Origins; ongeëvenaard in veerkracht en ligcomfort. Gemaakt van de meest duurzame natuurlatex die er bestaat.
  Iedereen is anders en verschillend. Daarom heeft Auping het nieuwe matrassenassortiment samengesteld op basis van 4 verschillende bodytypes.

  Bodytype X: Schouders en heupen zijn duidelijk breder dan de taille.
  Bodytype I: Schouders, taille en heupen zijn ongeveer even breed.
  Bodytype A: Heupen zijn duidelijk breder dan taille en schouders.
  Bodytype Y: Schouders zijn duidelijk breder dan taille en heupen.

  Auping gelooft dat een uitgeruste wereld een betere wereld is. Helaas geven veel mensen weinig aandacht aan rust en wat en wat u nodig heeft voor een goede nachtrust. Om te beginnen een goed bed.

  Wat Auping zo bijzonder maakt is dat Auping bestaat uit maatwerk, handwerk en vakwerk. Dit samen maakt Auping zo bijzonder. Aandacht voor detail en milieu. Auping is niet zomaar een bed of matras, het is een overtuiging van een uitgeruste wereld.

  Bijbehorende producten

  Auping Kussen Dew
  Auping kussen DewHet Auping Dew hoofdkussen is goed gevormd en gevuld kussen. Deze is gevuld met 100% gerecyclede polyester vezelbolletjes, Dacron eco. Deze combinatie materialen zijn erg flexibel en biedt daardoor een goede ondersteuning aan uw nek en hoofd.  Dit is een ideaal kussen voor mensen die een kussen willen dat maximale ondersteuning biedt maar goed zijn vorm behoud.Het Eco2 label geeft aan dat de vezels gemaakt zijn van gerecyclede PET flessen. Comforel duidt op het typevezel dat door Dacron ontwikkeld is en leent zich uitstekend voor het vullen van kussens. De Auping Dew kussens en dekbedden hebben een Dacron Eco2 / Comforel label.

  Vanaf € 89,00

  Auping Dekbed Dew - Summer
  Auping Dekbed Dew- SummerHet Auping Dew enkel dekbed is gevuld met gevuld met 100% gerecyclede polyester vezelvlies (GRS gecertificeerd). Dit Auping Dew zomerdekbed is ideaal voor de warme nachten of mensen die het snel warm hebben.

  Vanaf € 109,00

  Auping Spiraalbodem 1 Motorig
  Auping Spiraalbodem  1 motorigDe Auping spiraalbodem 1 motorig is een dwarsgespannen verstelbare Auping spiraalbodem, die zorgt voor een unieke ondersteuning en ventilatie. De Auping spiraalbodem is verkrijgbaar in verschillende formaten. Alle matrassoorten kunnen geplaatst worden op de Auping spiraalbodem 1 motorig. De 1 motorige Auping spiraalbodem is ontworpen voor de ledikanten van Auping zoals Essential, Auronde, Noa en Original ledikant. Deze Auping spiraalbodem 1 motorig is ook zeer geschikt om in ledikanten te plaatsen van merken zoals Maxfurn, Hasena en Steel & Stocking.

  Vanaf € 825,00

  Auping Nachtkastje Pixel
  Auping Nachtkastje PixelPixel is een modern nachtkastje met een slank frame.Het ladefrontje en het frame zijn in staal en het rompje in MDF.De kleuren zijn afzonderlijklijk van elkaar te kiezen.Er zijn maar liefst 200 kleurencombinaties mogelijk. Breedte: 40 cmHoogte:  60 cmDiepte:   33 cmRompje: in alle vollak kleuren mogelijkFrame en ladefrontje: in alle poedercoat kleuren mogelijk.

  Vanaf € 395,00