Auping

Auping Inizio MatrasOnze Auping collectie is verkrijgbaar in de winkels Best, Oss, Schijndel, Tilburg en Valkenswaard.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Auping Inizio Matras

Deze matras heeft 3 comfortzones en is 18 cm hoog. De kern bestaat uit DPPS® Pocketveren, zodat je de juiste ondersteuning ervaart tijdens het liggen én draaien in de slaap. Extra ondersteuning bij bekken en heupen. En dankzij de comfortlaag van latex voelt de matras heerlijk comfortabel aan. Zo word je uitgerust wakker, klaar voor een nieuwe dag.

 

Stevigheid:

Soft - onder 60 kg

Medium - tot 80 kg

Firm - 80  tot 100 kg en buikslapers

Extra Firm - boven 100 kg en buikslapers

Tijk:

breisel 35% viscose / 65% polyester

de Auping Inizio tijk is standaard niet wasbaar. Tegen meerprijs is een wasbare tijk te verkrijgen.

Comfortlaag:

latex

Kern:

3 comfortzones DPPS pocketveren, 12 cm hoog

Onderlaag:

open structuur schuim, geperforeerde viltbodem (antracietsgrijs)

Hoogte:

18 cm

Levertijd:


Omruilgarantie:

6 tot 8 weken


90 dagen na levering eerste ruiling kosteloos

Geschikt voor alle vlakke & verstelbare spiraalbodems

Advies

Het Auping Inizio pocket matras is het basis matras van Auping. Hierdoor is het ook het dunste matras uit de gehele Auping collectie. De Auping Inizio is een 18 cm hoog matras. In het matras zijn 3 comfortzones verwerkt hierdoor ontstaat een extra ondersteuning bij uw heupen en uw bekken. In het Inizio matras wordt gebruik gemaakt van 12 cm hoge DPPS veren. Het matras is afgedekt met een latex afdekking. Hierdoor voelt het matras comfortabel aan en past het zich gemakkelijk aan naar uw lichaam.

 

Het Auping matras is aan een kant beslaapbaar. Dit komt doordat het matras van geperforeerde vilten bodem tot tijk is opgebouwd. Hierdoor hoeft u uw matras nooit meer te keren en draaien.

In combinatie met een Auping spiraalbodem of Auping boxspring geven de Auping matrassen de meest ventilerende combinatie. Door het gebruik van de geperforeerde vilten onderlaag is de onderzijde van het matras als het ware open. Hierdoor kan het matras goed ventileren en slaapt u altijd in een fris en hygiënisch bed.

 

De Auping Inizio is verkrijgbaar in vier verschillende hardheden de soft, de medium, de firm en de extra firm. Het Inizio matras is geschikt om op een verstelbaar bed te gebruiken.

 

Uw Auping matrassen functioneren het beste op een Auping spiraal. Welke het beste functioneren in een Auping bedombouw. Natuurlijk kunt u uw Auping Inizio matras ook optimaal gebruiken op uw Auping Criade of Auping Original boxspring.

 

Het Inizio matras is verkrijgbaar vanaf een breedtemaat 70 cm tot een breedtemaat van 200 cm. Daarnaast zijn er 4 verschillende lengtematen leverbaar. De beschikbare lengtematen zijn 190 cm, 200 cm, 210 cm en 220 cm. Bij een breedtemaat vanaf 160 cm kunt u kiezen voor een of twee kernen.

 

Onderhoud

Uw Auping Inizio matras is opgebouwd om slechts aan een zijde te beslapen. Het matras is ook van hoofd naar voeteneind opgebouwd. Hierdoor hoeft u uw matras nooit meer te draaien of keren.  

Om uw matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden adviseren wij u om een goede molton en goed hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op. Om uw bed zo goed mogelijk te ventileren adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw matras en de onderzijde van uw dekbed het opgenomen vocht weer afstaan.

Het is mogelijk om een afritsbare tijk te bestellen bij uw Auping Inizio matras. Deze tijk is aan de onderzijde van het matras afritsbaar. Dit matras kunt u ook zelf op maximaal 60 ? wassen.

 

Garantie

Op de Auping matrassen zit een 5 jarige garantieperiode. Alle matrassen krijgen door het gebruik ligplekvorming. Bij Auping matrassen geldt dat er maximaal plaatselijk 1,5 cm hoogteverlies mag zijn. Dit geld bij normaal gebruik in de eerste 5 jaar. Het hoogteverschil wordt gemeten door het plaatsen van een lange rechte lat of waterpas over het matras. Deze lat dient bijvoorbeeld vanaf de linkerbovenhoek naar de rechteronderhoek geplaatst te worden. Hierbij is het van belang dat het matras op een vlakke ondergrond geplaatst word. In het midden van het matras zou u nu de ligplekvorming kunnen meten.

 

Omruilgarantie

Wanneer u na aanschaf van uw Auping matras toch twijfelt over de juiste hardheid van het matras dan kunt u de eerste maal kosteloos wisselen van hardheid. Dit moet echter wel binnen 90 dagen aangegeven worden. Auping zal dan uw matras om komen ruilen. Wanneer u geen afritsbare tijk heeft dan zal Auping uw complete matras verwisselen.

Deze kernen of complete matrassen zullen door Auping afgebroken worden en compleet gerecycled worden. De veren worden omgesmolten en het polyester wordt gebruikt om judomatten te maken.

 

Vraag & antwoord

 

Moet ik mijn Auping matras draaien?

U mag uw Auping matras nooit draaien en keren. Dit omdat er een specifieke opbouw in het matras zit. Wanneer u uw matras gaat keren of draaien dan kan het matras niet naar behoren functioneren.

 

Wat is een DPPS veer?

Een DPPS veer is een Dynamic Progressive Pocket Spring . Dit is een Asymmetrische veer die boven meerdere wendingen heeft dan in het midden en aan de onderkant. Doordat er boven meerder wendingen zitten is dit gedeelte van de veer soepeler en past zich daardoor beter aan als u keert en draait. Hierdoor ligt u ook sneller stil na het draaien. het verende midden zorgt voor een optimale ondersteuning. Terwijl de stevige onderkant er voor zorgt dat u niet te ver in uw matras zakt wanneer u er op zit of wanneer u zichzelf keert of draait.

 

Kan ik de tijk van mijn Auping Inizio matras wassen?

Bij uw Auping Inizio matras kunt u kiezen voor een afritsbare tijk. Wanneer u voor een afritsbare tijk is de tijk aan de onderzijde van het matras afritsbaar. Als u deze tijk heeft afgeritst kunt u deze zelf op 60 ? wassen.

 

Moet ik een topper gebruiken op mijn Auping Inizio matras?

Het is mogelijk om een topper op uw Auping Inizio matras te gebruiken. Het is echter niet noodzakelijk. Wanneer u ervoor kiest om een topper op uw Inizio matras te gebruiken dan zal uw matras een stuk zachter en comfortabeler aanvoelen.

Daarnaast willen wij u altijd op het feit wijzen dat een topper nooit een kuilvorming kan oplossen. Dit is namelijk iets dat in uw matras zit en een topper zal hier altijd naar toe gaan staan.

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Auping Inizio Matras wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Auping Inizio Matras stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Auping Inizio Matras in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »