Avek matras Prata Type 400

Vanaf € 995,00

Stel dit product zelf samen

  Avek matras Prata type 400

  ‘’ Een robuuster matras dan de rest.’’  Hou je van een iets robuuster matras? Dan is de Prata matras een goede keus voor jou. Je ligt net iets steviger en dankzij een pocketkern met 7 ergonomische comfortzones wordt je hele lichaam optimaal ondersteund. De hoogwaardige pocketveren zorgen voor een goede doorluchting, en het bandstaal rondom de kern geeft extra stabiliteit.
  Comfort, ventilatie en drukverdeling staan hierbij centraal. De Prata matras is jouw garantie voor een gezonde nachtrust.
  De hoogwaardige materialen staan garant voor een lange levensduur.

  Specificaties

  Hardheden matras kiezen: Ja mogelijk in standaard, stevig en extra stevige uitvoering.
  Matras afdeklaag: Optifoam hr toplaag. Voorzien van comfortzones. - Zeer comfortabel en sterk ventilerend.
  Comfortzones: Ja 7 zones waaronder schouder en heupzone.
  Wasbare tijk: Ja, chemisch te reinigen.
  Keerbaar matras: Nee niet meer noodzakelijk.
  Geschikt voor diverse bedbodems: Ja, advies voor boxspring en spiraalbodems.
  Matrashoogte: Ca. 25 cm.
  Tijkvulling: Zuiver scheerwol met zijde.
  Omruilgarantie: 60 dagen vanaf de levering, kosten €85,- per ligplek.
  Levertijd: 5 - 7 weken.
  Advies
  Jouw lichaam wordt op een Avek  Prata matras optimaal ondersteund door 7 ergonomische comfortzones en maar liefst 400 veren per m². Elke veer is afzonderlijk verpakt in een zakje (pocket). Hierdoor kunnen ze afzonderlijk van elkaar bewegen, en bieden ze een goede veerkracht. De sterk ventilerende materialen in de Prata matras zorgen voor een optimaal bedklimaat en een goede luchtverversing. De type 400 matras voor extra veerkracht, type 500 voor een optimale drukverdeling en type 600 voor nóg meer comfort en een perfecte drukverdeling. Je slaapt zoals jij dat wilt.
  Onderhoud
  Een Avek matras is een goed ventilerend matras. De matrassen zijn zo opgebouwd vanaf de bodem tot de luxe tijk van het matras, waardoor deze niet meer gedraaid hoeft te worden. Alle Avek matrassen lenen zich uitstekend voor het gebruik in een complete Avek boxspring combinatie.
  Alle matrassen van Avek zijn voorzien van de unieke DPPS (Dynamic Progressive Pocket Springs) veren waardoor het keren en draaien tijdens uw slaap soepeler gaat.
  Om uw matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het matras en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen.
  Het is verstandig om je matras na 7 à 10 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je matras onhygiënisch wordt.

  Omruilgarantie
  Bij Avek zijn ze overtuigd van de kwaliteit van de bedden en matrassen. Daarom krijgt u op veerbreuk zelfs 25 jaar garantie.
  Ook is het mogelijk om na 2 maanden vanaf levering de hardheid van uw matras te wisselen.
  De omruilgarantie is alleen maar geldig voor een andere hardheid in hetzelfde type matras, en zal plaats vinden door middel van een kernwisseling. De kosten zijn hiervoor € 85,- per ligplek.


  Bijbehorende producten

  Beddinghouse x Van Gogh Museum Wild Roses - Green
   Beddinghouse x Van Gogh Museum - Wild Roses Green - Dekbedovertrek Bij Boonman Bedden vindt u de beste merk dekbedovertrekken tegen de scherpste prijzen! Met merken als Auping, Kardol, Essenza, Beddinghouse, Bluebellgray, Oilily, Ambiante, Heckett Lane en Ariadne at Home bieden wij u een ruime collectie topkwaliteit overtrekken. Onze collectie wisselt snel, dus houd onze website in de gaten! Klik hier voor onze volledige collectie.

  Vanaf € 199,95