25% korting

M line Cool Motion 8 matras

Vanaf € 1.999,00 € 1.499,25


Stel dit product zelf samen

  M line cool motion 8 matras 


  De visco-toplaag van het M Line 8 matras zorgt voor een optimale ondersteuning van uw lichaam, terwijl de schuimballen in de dynamic support laag uw mobiliteit op het Cool Motion 8 matras mogelijk maken. Door gebruik te maken van deze schuimballen in een cilindrische uitsparing en de zeer open cellen van de air-release tussenlaag, is ventilatie en vochtafvoer van de M Line 8 geoptimaliseerd. In het cool motion 8 matras worden de nieuwste technieken op slaapgebied samen gecombineerd. De zonering van het M Line 8 matras komt tot uiting in de pocketvering onderlaag, waarbij de 7 zones van de body-adapt cover zorgen voor een uitmuntende ondersteuning van het lichaam.

  De toplaag en de pocketveren van de M line Cool Motion 8 zijn wat steviger dan die van de M line Cool Motion 7.

  De M line cool motion 8 bevat een 7-zone pocketvering welke het lichaam ondersteunen op de juiste plaatsen. Het matras kan qua hoogte gecombineerd worden met de Cool Motion 56 & 7.


  Specificaties

  Matras hardheden: Cool Motion 8 stevige uitvoering / Cool Motion 7 zachte uitvoering
  Matras kern: Geprofileerd HR schuim, Clima support
  Matras afdeklaag: Visco-elastisch schuim (niet geprofileerd)
  Aantal comfortzones: 7 comfortzones, 7 zones pocketveer
  Tijk afritsbaar: Ja
  Tijk wasbaar: Ja op 60 graden wasbaar
  Anti-allergisch: Ja
  Hoogte: 26 cm
  Breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200
  Lengte: 190, 200, 210, 220
  Overige specificaties

  Ventilatie: Air release laag zorgt voor extra ventilatie
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja
  Omruilgarantie: 100 dagen € 60,00
  Garantie: 10 jaar, 5 jaar volledig daarna afbouwend

  Pluspunten: 
  + Uitmuntende ondersteuning
  + Uitmuntende ventilatie
  + Uitmuntende drukverdeling

  Onderhoud
  Een Mline 8 matras is een goed ventilerend matras. De matrassen zijn zo opgebouwd vanaf de bodem tot de luxe tijk van het M line matras, waardoor deze niet meer gedraaid hoeft te worden. Alle Mline matrassen lenen zich uitstekend voor het gebruik in een complete Mline bed/ boxspring combinatie.
  Alle matrassen van Mline zijn voorzien van de unieke DPPS (Dynamic Progressive Pocket Springs) veren waardoor het keren en draaien tijdens uw slaap soepeler gaat.
  Om uw M line Cool motion 8 matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het M line matras en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen.
  Het is verstandig om je matras na 7 à 10 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je M line Cool Motion 8 matras onhygiënisch wordt.