M line voordeel

M line Cool Motion 5 matras

Vanaf € 1.699,00 € 1.138,33

Stel dit product zelf samen

  M Line Cool Motion 5 matras


  De toplaag bij de Mline  Cool motion 5 zorgt ervoor dat uw lichaam ondersteund wordt door de speciale en unieke insnijdingen per lichaamszone. De unieke Clima Support laag tussen de kern en de toplaag zorgt voor een optimale ventilatie. De laag is ook voorzien van Body adapt wat zorgt voor extra ondersteuning. Het M line 5 matras heeft een royale hoogte van 26cm.

  De M line cool motion 5 bevat een 7-zone pocketvering welke het lichaam ondersteunen op de juiste plaatsen. Het matras kan qua hoogte gecombineerd worden met de M line Cool Motion 67 & 8.

  M line matrassen zijn genummerd van 1 tot en met 8. Deze worden opgedeeld in setjes van 4. Per set gaat het om hetzelfde M line matras alleen is het oneven nummer het zachtste M line matras en is het even nummer een stevigere uitvoering. De toplaag en de pocketveren van de Cool Motion 5 is wat ‘zachter’ dan de M line Cool Motion 6.


  Specificaties

  Matras hardheden: Cool Motion 5: zachte uitvoering / Cool Motion 6: stevige uitvoering
  Matras kern: Geprofileerd HR schuim, Clima support
  Matras afdeklaag: Visco-elastisch schuim (niet geprofileerd)
  Aantal comfortzones: 7 comfortzones
  Tijk afritsbaar: Ja
  Tijk wasbaar: Ja op 60 graden wasbaar
  Anti-allergisch: Ja
  Hoogte: 26 cm
  Breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200
  Lengte: 190, 200, 210, 220
  Overige specificaties
  Ventilatie: Goed
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja
  Omruilgarantie: 100 dagen € 75,-
  Garantie: 10 jaar, 5 jaar volledig, daarna afbouwend .

  Pluspunten:
  + Heel goede ondersteuning
  + Heel goede ventilatie
  + Heel goede drukverdeling

  Onderhoud
  Een Mline 5 matras is een goed ventilerend matras. De M line matrassen zijn zo opgebouwd vanaf de bodem tot de luxe tijk van het M line Cool motion 5 matras, waardoor deze niet meer gedraaid hoeft te worden. Alle Mline matrassen lenen zich uitstekend voor het gebruik in een complete Mline bed/ boxspring combinatie.
  Alle matrassen van Mline zijn voorzien van de unieke DPPS (Dynamic Progressive Pocket Springs) veren waardoor het keren en draaien tijdens uw slaap soepeler gaat.
  Om uw M line Coolmotion 5 matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het Mline matras en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen.
  Het is verstandig om je matras na 7 à 10 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je M line 5 matras onhygiënisch wordt.