25 % korting

M line Cool Motion 6 matras

Vanaf € 1.499,00 € 1.124,25

Stel dit product zelf samen

  M line Cool Motion 6 matras


  Het Cool Motion 6 matras is opgebouwd uit pocketveren, met daarop lagen van HR schuim en visco-elastisch schuim en voorzien van een firm toplaag. De Cool Motion Hybrid 6 bestaat uit een combinatie van pocketveren, met daarop de bekende M line schuimlagen. Deze combinatie voegt het beste van twee werelden samen en verhoogt het comfort.

  De cool motion 5 bevat een 7-zone pocketvering welke het lichaam ondersteunen op de juiste plaatsen. Het matras kan qua hoogte gecombineerd worden met de Cool Motion 7 & 8. 
  M line matrassen zijn genummerd van 1 tot en met 8. Deze worden opgedeeld in setjes van 4.

  Per set gaat het om hetzelfde matras alleen is het oneven nummer het zachtste matras en is het even nummer een stevigere uitvoering. 
  Het matras Cool Motion 6 is door de "firm" toplaag wat steviger dan de Cool Motion 5.

  Specificaties

  Matras hardheden: Cool Motion 6 stevige uitvoering / Cool Motion 5 zachte uitvoering
  Matras kern: Geprofileerd HR schuim, Clima support
  Matras afdeklaag: Visco-elastisch schuim (niet geprofileerd)
  Aantal comfortzones: 7 comfortzones
  Tijk afritsbaar: Ja
  Tijk wasbaar: Ja op 60 graden wasbaar
  Anti-allergisch: Ja
  Hoogte: 26 cm
  Breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200
  Lengte: 190, 200, 210, 220
  Overige specificaties
  Ventilatie: Goed
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja
  Omruilgarantie: 100 dagen € 60,00
  Garantie: 10 jaar, 5 jaar volledig daarna afbouwend

  Pluspunten: 
  + Uitmuntende ondersteuning
  + Heel goede ventilatie 
  + Heel goede drukverdeling

  Onderhoud
  Een Mline matras is een goed ventilerend matras. De matrassen zijn zo opgebouwd vanaf de bodem tot de luxe tijk van het matras, waardoor deze niet meer gedraaid hoeft te worden. Alle Mline matrassen lenen zich uitstekend voor het gebruik in een complete Mline bed/ boxspring combinatie.
  Alle matrassen van Mline zijn voorzien van de unieke DPPS (Dynamic Progressive Pocket Springs) veren waardoor het keren en draaien tijdens uw slaap soepeler gaat.
  Om uw matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het matras en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen.
  Het is verstandig om je matras na 7 à 10 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je matras onhygiënisch wordt.