M line voordeel

M line Cool Motion 7 matras

Vanaf € 1.999,00 € 1.339,33

Stel dit product zelf samen

  M Line cool motion 7 matras

   

  In het Cool Motion M line 7 matras van M Line worden de nieuwste technieken op slaapgebied met elkaar gecombineerd. De visco toplaag van het M Line 7 matras zorgt voor een optimale ondersteuning van uw lichaam, terwijl de schuimballen in de dynamic support laag uw mobiliteit op het M Line Cool Motion 7 matras mogelijk maken. Door gebruik te maken van deze schuimballen in een cilindrische uitsparing en de zeer open-cellige Air Relaese tussenlaag, is ventilatie en vochtafvoering van de Cool Motion 7 geoptimaliseerd. De zonering van het M-Line 7 matras komt tot uiting in de onderlaag met pocketvering, waarbij de 7 zones van de body-adapt cover zorgen voor een totale ondersteuning van de contouren van het lichaam.

  De toplaag en de pocketveren van de Cool Motion 7 zijn wat ‘softer’ dan die van de M line Cool Motion 8..

  De M line Cool Motion 7 bevat een 7-zone pocketvering welke het lichaam ondersteunen op de juiste plaatsen. Het matras kan qua hoogte gecombineerd worden met de Cool Motion 56 & 8.

  M line matrassen zijn genummerd van 1 tot en met 8. Deze worden opgedeeld in setjes van 4. Per set gaat het om hetzelfde M line matras alleen is het oneven nummer het zachtste matras en is het even nummer een stevigere uitvoering. Het matras Cool Motion 8 is door de "firm" toplaag wat steviger dan de Cool Motion 7.


  Specificaties

  Matras hardheden: Cool Motion 7: zachte uitvoering / Cool Motion 8: stevige uitvoering
  Matras kern: Geprofileerd HR schuim, Clima support
  Matras afdeklaag: Visco-elastisch schuim (niet geprofileerd)
  Aantal comfortzones: 7 comfortzones, 7 zones pocketveer
  Tijk afritsbaar: Ja
  Tijk wasbaar: Ja op 60 graden wasbaar
  Anti-allergisch: Ja
  Hoogte: 26 cm
  Breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200
  Lengte: 190, 200, 210, 220
  Overige specificaties
  Ventilatie: Air release laag zorgt voor extra ventilatie
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja
  Omruilgarantie: 100 dagen € 75,-
  Garantie: 10 jaar, 5 jaar volledig daarna afbouwend

  Pluspunten: 
  + Heel goede ondersteuning 
  + Uitmuntende ventilatie
  + Uitmuntende drukverdeling

  Onderhoud
  Een Mline 7 matras is een goed ventilerend matras. De matrassen zijn zo opgebouwd vanaf de bodem tot de luxe tijk van het M line matras, waardoor deze niet meer gedraaid hoeft te worden. Alle Mline matrassen lenen zich uitstekend voor het gebruik in een complete Mline bed/ boxspring combinatie.
  Alle matrassen van Mline zijn voorzien van de unieke DPPS (Dynamic Progressive Pocket Springs) veren waardoor het keren en draaien tijdens uw slaap soepeler gaat.
  Om uw M line cool motion 7 matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het M line matras en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen.
  Het is verstandig om je matras na 7 à 10 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je matras onhygiënisch wordt.