25% korting

M line Cool Motion 6 matras

Vanaf € 1.699,00 € 1.274,25

Stel dit product zelf samen

  M line Cool Motion 6 matras


  Het Cool Motion 6 matras is opgebouwd uit pocketveren, met daarop lagen van HR schuim en visco-elastisch schuim en voorzien van een firm toplaag. De Cool Motion Hybrid 6 bestaat uit een combinatie van pocketveren, met daarop de bekende M line schuimlagen. Deze combinatie voegt het beste van twee werelden samen en verhoogt het comfort.

  De M line cool motion 6 bevat een 7-zone pocketvering welke het lichaam ondersteunen op de juiste plaatsen. Het matras kan qua hoogte gecombineerd worden met de M line Cool Motion 
  57 & 8M line matrassen zijn genummerd van 1 tot en met 8. Deze worden opgedeeld in setjes van 4.

  Per set gaat het om hetzelfde 
  M line matras alleen is het oneven nummer het zachtste M line matras en is het even nummer een stevigere uitvoering. Het matras M line Cool Motion 6 is door de "firm" toplaag wat steviger dan de Cool Motion 5.

  Specificaties

  Matras hardheden: Cool Motion 6 stevige uitvoering / Cool Motion 5 zachte uitvoering
  Matras kern: Geprofileerd HR schuim, Clima support
  Matras afdeklaag: Visco-elastisch schuim (niet geprofileerd)
  Aantal comfortzones: 7 comfortzones
  Tijk afritsbaar: Ja
  Tijk wasbaar: Ja op 60 graden wasbaar
  Anti-allergisch: Ja
  Hoogte: 26 cm
  Breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200
  Lengte: 190, 200, 210, 220
  Overige specificaties
  Ventilatie: Goed
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja
  Omruilgarantie: 100 dagen € 60,00
  Garantie: 10 jaar, 5 jaar volledig daarna afbouwend

  Pluspunten: 
  + Uitmuntende ondersteuning
  + Heel goede ventilatie 
  + Heel goede drukverdeling

  Onderhoud
  Een Mline 6 matras is een goed ventilerend matras. De matrassen zijn zo opgebouwd vanaf de bodem tot de luxe tijk van het M line matras, waardoor deze niet meer gedraaid hoeft te worden. Alle Mline matrassen lenen zich uitstekend voor het gebruik in een complete Mline bed/ boxspring combinatie.
  Alle matrassen van Mline zijn voorzien van de unieke DPPS (Dynamic Progressive Pocket Springs) veren waardoor het keren en draaien tijdens uw slaap soepeler gaat.
  Om uw M line Cool Motion 6 matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het M line matras en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen.
  Het is verstandig om je matras na 7 à 10 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je matras onhygiënisch wordt.