M line PillowYOU hoofdkussen

Vanaf € 139,00


Stel dit product zelf samen

  M line Pillow You hoofdkussen


  Het M Line Pillow You kussen is het perfecte hoofdkussen voor iedereen met verschillende slaaphoudingen gedurende de nacht.

  I
  edereen is anders en heeft verschillende slaapgewoonten. Logisch dus dat er ook voor u een kussen bestaan dat rekening houdt met een goede pasvorm welke past bij uw lichaam. Zo voelt het M line YOU pillow kussen altijd comfortabel aan en geeft het een goede ondersteuning omdat het zich precies naar de contouren van uw nek vormt.
   Het M line Pillow You kussen is hierop ingesteld en daarom verkrijgbaar in 5 verschillende hoogtes en breedtes precies afgestemd op uw lichaam. 

  Specificaties

  Hardheid: Soft/medium
  Hoogte: diverse hoogtes 7,5cm | 9cm | 10cm | 11cm | 12cm
  Geschikt voor: Zij- Rug en buikslapers
  Afmeting: 55 x 35 en diverse hoogtes 7,5cm | 9cm | 10cm | 11cm | 12cm
  Materiaal: Visco- elastisch schuim
  Tijk: 15% viscose, 85% polyester
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Vormvast: Ja, het kussen heeft een stabiele vorm en blijf op zijn plek.
  Verschillende hoogtes Pillow You

  Het Pillow You kussen is met zijn gemiddelde dikte zeer geschikt voor zowel rug- als zijslapers en geeft daarbij een prima ondersteuning aan zowel nek als hoofd. De tijk van het hoofdkussen is afritsbaar en wasbaar op 60 graden. De hoes zorgt voor een goede ventilatie en comfortabel slaapklimaat.

  Pillow You Roze: Geschikt voor buikslapers en zijslapers met een smalle schouderbreedte. Het kussen heeft de firmheid soft/ medium en een hoogte van 7,5 cm.

  Pillow You Fuchsia: Geschikt voor personen die graag op hun zij of rug liggen en houden van een zachter kussen. Het kussen heeft firmheid soft/medium. De hoogte van het Pillow You Fuchsia kussen is 9 cm.

  Pillow You Blauw: Geschikt voor rug- als zijslapers met een gemiddelde schouderbreedte. Het kussen heeft firmheid soft/medium. De hoogte van het Pillow You Blauw kussen is 10 cm.

  Pillow You Oranje: Geschikt voor zijslapers met een medium schouderbreedte (48 en 55 cm) Door de hoge ligging ondersteunt het kussen de nek het beste in deze slaaphouding. Het kussen heeft de firmheid soft/ medium. De hoogte van het Pillow You Oranje kussen is 11 cm.

  Pillow You Groen: Geschikt voor zijslapers met een grotere schouderbreedte (55cm). Het kussen heeft firmheid soft/ medium en een hoogte van 12 cm.


  Onderhoud Pillow You kussen
  Door het gebruik van een goede molton en een kussensloop kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om zoveel mogelijk uw kussen te laten luchten en regelmatig de tijk te wassen, indien mogelijk.
  Wanneer moet ik mijn kussen vervangen?
  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.

  Bijbehorende producten

  M line You Pillow kussensloop set
  M line Pillow You kussensloop setExclusief voor het M line pillow You is een perfect passende kussensloop. Deze is gemaakt van jersey katoen, door de uitstekende elasticiteit van deze kussenslopen blijven de unieke eigenschappen van het M line Pillow You optimaal.1 set bestaat uit 2 slopenVerkrijgbaar in wit en ecru Sluiting met rits Materiaal: Jersey katoen Afmetingen: 55x35 cm Levertijd: 1 werkdag

  Vanaf € 29,00

  Sale!
  M Line Wave Pillow
  M line Wave Pillow Een goed hoofdkussen kan rug- en nekklachten voorkomen, daarom is het belangrijk dat je kussen de juiste vorm, hoogte en hardheid heeft. Wanneer je hoofd de juiste ondersteuning krijgt, dan nemen de nek- en ruggenwervels een ontspannen houding aan. Om hierin te voorzien bevatten M line kussens visco-elastisch schuim, oftewel traagschuim. Dit materiaal zorgt ervoor dat je M line Wave hoofdkussen zich naar je hoofd vormt. Het resultaat is een kussen dat zorgt voor maximale ventilatie en hygiëne tijdens je slaap. De M line Wave Pillow is daar een uitstekend voorbeeld van. Dit kussen is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes. Baseer de keuze van je kussen altijd op de hardheid van het matras en de breedte van je schouder.

  Vanaf € 109,00 € 81,75

  M Line Energy Pillow 1
  M line Energy Pillow 1 De M line Energy pillow I is een zachtere variant in vergelijking met de Energy pillow II.Als u op zoek bent naar een zacht kussen dat helemaal naar uw persoonlijke voorkeur is samen te stellen, dan is de M line Energy Pillow I iets voor u.  De vorm van het kussen in combinatie met de hoogte van het kussen bepalen namelijk hoe gespannen uw nek- en rugwervels zullen zijn. Met de Energy Pillow I kunt u zelf het kussen de ideale vorm en hoogte geven. De Air-based binnenhoes is makkelijk bereikbaar via de rits, waar u de vulling kunt afstemmen op uw persoonlijke wensen. Er zijn twee varianten Energy pillows 1 en 2. Beide kussens zijn makkelijk aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Het verschil tussen de twee Energy pillows is de vulling. De Energy Pillow I is een zacht kussen en de Energy Pillow II is een wat steviger kussen. Het is mogelijk om het kussen bij te vullen, hiervoor is losse vulling verkrijgbaar.Het kussen is verkrijgbaar in twee formaten: 60x40 x10 cm of 60x50x10 cm De tijk is afritsbaar en wasbaar.

  Vanaf € 89,00

  Sale!
  M line Cool Motion 5 matras
  M Line Cool Motion 5 matrasDe toplaag bij de Mline  Cool motion 5 zorgt ervoor dat uw lichaam ondersteund wordt door de speciale en unieke insnijdingen per lichaamszone. De unieke Clima Support laag tussen de kern en de toplaag zorgt voor een optimale ventilatie. De laag is ook voorzien van Body adapt wat zorgt voor extra ondersteuning. Het M line 5 matras heeft een royale hoogte van 26cm. De M line cool motion 5 bevat een 7-zone pocketvering welke het lichaam ondersteunen op de juiste plaatsen. Het matras kan qua hoogte gecombineerd worden met de M line Cool Motion 6, 7 & 8. M line matrassen zijn genummerd van 1 tot en met 8. Deze worden opgedeeld in setjes van 4. Per set gaat het om hetzelfde M line matras alleen is het oneven nummer het zachtste M line matras en is het even nummer een stevigere uitvoering. De toplaag en de pocketveren van de Cool Motion 5 is wat ‘zachter’ dan de M line Cool Motion 6.

  Vanaf € 1.699,00 € 1.274,25