25% korting

M Line Wave Pillow

Vanaf € 109,00 € 81,75


Stel dit product zelf samen

  M line Wave Pillow


  Een goed hoofdkussen kan rug- en nekklachten voorkomen, daarom is het belangrijk dat je kussen de juiste vorm, hoogte en hardheid heeft. 
  Wanneer je hoofd de juiste ondersteuning krijgt, dan nemen de nek- en ruggenwervels een ontspannen houding aan. Om hierin te voorzien bevatten M line kussens visco-elastisch schuim, oftewel traagschuim. 
  Dit materiaal zorgt ervoor dat je M line Wave hoofdkussen zich naar je hoofd vormt. Het resultaat is een kussen dat zorgt voor maximale ventilatie en hygiëne tijdens je slaap. De M line Wave Pillow is daar een uitstekend voorbeeld van.
  Dit kussen is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes. Baseer de keuze van je kussen altijd op de hardheid van het matras en de breedte van je schouder.

  Specificaties

  Hardheid: Firm.
  Hoogte: 10 en 13 cm.
  Geschikt voor: Zij- en rugslapers.
  Afmeting: 60 x 40 cm.
  Materiaal: Visco- elastisch schuim.
  Tijk: 15% viscose, 85% polyester.
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Vormvast: Ja, het kussen heeft een stabiele vorm en blijf op zijn plek.
  Advies
  Het Wave Pillow kussen is met zijn 2 verschillende hoogtes zeer geschikt voor zowel rug- als zijslapers en geeft daarbij een prima ondersteuning van zowel hoofd als nek, het kussen heeft hardheid hard.

  Je keuze hiervoor is afhankelijk van je schouderbreedte en de hardheid van het matras. Met brede schouders kun je beter voor dikker kussen gaan, met smalle schouders voor een dunner kussen. De stelregel bij matrassen is dat naarmate deze zachter is, je beter een dikker kussen kunt nemen.
  De tijk van het hoofdkussen is afritsbaar en wasbaar op 60 graden. De hoes zorgt voor een goede ventilatie en comfortabel slaapklimaat.

  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.
  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.

  Bijbehorende producten

  M line Wave Pillow kussensloop set
  M line Wave Pillow kussensloop setExclusief voor het M line Wave pillow is een perfect passende kussensloop.Deze is gemaakt van jersey katoen, door de uitstekende elasticiteit van deze kussenslopen blijven de unieke eigenschappen van het M line Athletic Pillow optimaal.- 1 set bestaat uit 2 slopen- Verkrijgbaar in wit en ecru- Sluiting met ritsMateriaal:   Jersey katoenAfmetingen:60 x 40 cmLevertijd:        1 werkdag

  Vanaf € 35,00