M line voordeel

M line Slow Motion 1 matras

Vanaf € 899,00 € 674,25

Stel dit product zelf samen
  M line Slow Motion 1 matras

  Optimale ondersteuning en drukverdeling bij de M line Slow Motion 1. Een voortreffelijke ondersteuning en verdeling van de drukpunten van uw lichaam. Een comfortabel Mline matras en een goede nachtrust. Heerlijk slapen door de 2 verschillende lagen van het M line Slow motion 1 matras. Als basis hebben de M line  matrassen een hoogwaardig koudschuim laag, met daar bovenop een toplaag van visco-elastisch schuim, ook bekend als traagschuim. Het schuim bestaat uit open cellen die zich aanpassen aan uw lichaamswarmte en gewicht.

  Het M line 1 matras is 18 cm hoog. De  M line Slow Motion 1 beschikt over een soft toplaag. Deze is wat zachter dan de toplaag van de Slow Motion 2.

  M line matrassen zijn genummerd van 1 tot en met 8. Deze worden opgedeeld in setjes van 4. Per set gaat het om hetzelfde M line matras alleen is het oneven nummer het zachtste matras en is het even nummer een stevigere uitvoering. 

  Specificaties

  Matras hardheden: Slow Motion 1: zachte uitvoering / Slow Motion 2: stevige uitvoering
  Matras kern: Geprofileerd HR schuim
  Matras afdeklaag: Soft Visco-elastisch schuim (niet geprofileerd)
  Aantal comfortzones: 5 comfortzones
  Tijk afritsbaar: Ja
  Tijk wasbaar: Ja op 60 graden wasbaar
  Anti-allergisch: Ja
  Hoogte: 18 cm
  Breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200
  Lengte: 190, 200, 210, 220
  Overige specificaties
  Ventilatie: Gemiddeld
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja
  Omruilgarantie: 100 dagen € 75,-
  Garantie: 10 jaar, 5 jaar volledig daarna afbouwend

  Pluspunten: 
  + Basis ondersteuning
  + Basis ventilatie
  + Basis drukverdeling

  Extra specificaties
  De M line Slow Motion 1 matrastijk wordt samengesteld met de milieuvriendelijke vezel Lyocell. Deze vezel is afkomstig van houtpulp van de eucalyptusboom en is makkelijk te verwerken tot bruikbaar materiaal. Zo wordt er tijdens het productieproces in verhouding tot andere vezels aanzienlijk minder water gebruikt, wat uiteraard goed is voor het milieu. 
  Daarnaast maakt de materiaalkeuze de tijk beter absorberend dan katoen, zachter dan zijde en koeler dan linnen. Geabsorbeerd vocht wordt snel losgelaten, waardoor de vorming van bacteriën snel een halt wordt toegeroepen, dit zonder het gebruik van chemicaliën.
  De tijk is wasbaar op 60°C en is ongeschikt voor de droger.